Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Meksikāņi pārspēj pašreizējos Pasaules kausa īpašniekus itāļus

Meksikas futbolisti ceturtdien pārbaudes spēlē ar 2:1 pārspēja pašreizējos Pasaules kausa īpašniekus itāļus. Abas komandas, kuras turpina cītīgi gatavoties Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, šo pārbaudes spēli aizvadīja Briselē (Beļģija).Pašreizējie pasaules čempioni itāļi spēli iesāka labi un jau trešajā minūtē pēc Vinčenco Jakvintas sitiena varēja izvirzīties vadībā, taču bumba trāpīja pa vārtu pārlikni.

Meksikāņi pamazām pārņēma iniciatīvu savās rokās un jau 16.minūtē atklāja rezultātu. Itāļi pavirši nospēlēja aizsardzībā, pie vārtiem bija tikai viens aizsargs. To izmantoja Džovani Santoss un izdarīja lielisku piespēli soda laukumā Karlosam Velam, kurš netraucēti raidīja bumbu vārtos.Arī otro vārtu guvumā spēles 83.minūtē pavirši bija itāļu futbolisti. Kāds no meksikāņu futbolistiem laukuma vidusdaļā pārmeta bumbu pāri visiem itāļu futbolistiem, piespēli uztvēra Alberto Medina, vienatnē izskrēja pret Itālijas izlases vārtiem un panāca vadību 2:0 ar spēcīgu raidījumu vārtu augšējā stūrī.Itāļiem izdevās vienus vārtus atgūt. Tas notika trīs minūtes pirms spēles beigām. Uz maiņu laukumā iznākušais Leonardo Bonuči bija veiklākais burzmā pie meksikāņu vārtiem. "Mēs bijām kalnos (treniņnometnē augstkalnē) desmit dienas un tikai tagad sākam atgūties," pēc spēles teica Itālijas izlases galvenais treneris Marčello Lipi. "Es ļoti labi zinu savus spēlētājus, tāpēc neesmu pārāk apbēdināts ar spēli. Svarīgākais ir būt īstajā kondīcijā tuvāko desmit dienu laikā."Meksika, kas iepriekšējās pārbaudes spēlēs zaudēja Anglijai un Nīderlandei, bet apspēlēja Gambiju, nākampiektdien aizvadīs Pasaules kausa izcīņas finālturnīra atklāšanas spēli ar sacensību saimniekiem DĀR. Savukārt Itālija vēl sestdien savā pēdējā pārbaudes spēlē tiksies ar Šveici. Itāļiem pirmā spēle finālturnīrā paredzēta 14.jūnijā ar Paragvaju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi