Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mūsējie Vankūverā šodien - hokejā, biatlonā un kamaniņās

Latvijai šī diena - 16.februāris - olimpiskajā Vankūverā būs lielu un cerīgu notikumu bagāta. Uz starta izies hokejisti, abas biatlona komandas un mūsu kamaniņu braucējas.Vispirms plkst. 20.30 pēc Latvijas laika sacensības 10 km iedzīšanā uzsāks biatlonistes. Vietu dalībnieču vidū ir nopelnījušas arī Gerda Krūmiņa un izlases līdere Madara Līduma.

Pirmajā startā Līdumai gan ļoti nepaveicās šaušanā un viņa palika tikai 57.vietā. Iedzīšanā viņa cer reabilitēties un ievērojami uzlabot savu pozīciju.Savukārt plkst. 22.45 uz starta izies **biatlonisti**, kuri **sacentīsies 12,5 km iedzīšanas distancē**. Vislielākās cerības saistam ar Ilmāru Brici, kurš pirmajā disciplīnā - sprintā - ierindojās 14.vietā, lai gan pieļāva divas kļūdas šaušanā. Iedzīšanā situācija var krietni mainīties. Atcerēsimies, kā notika pirms četriem gadiem Turīnā: sprintā Bricis bija 12.vietā, bet iedzīšanā gandrīz aizsniedzās līdz medaļai (4.vieta). Uz starta šodien izies arī olimpiskais debitants Andrejs Rastorgujevs.**Izšķirošos braucienus šodien veiks kamaniņu braucējas**. Trešais brauciens sāksies jau plkst. 23, bet izšķirošā cīņa par godalgām sāksies plkst. 0.50. Pēc sacensību pirmā brauciena mūsu Maija Tīruma bija 4.vietā, taču otrajā mazliet neveicās un atkrita uz 8.pozīciju. Taču cerības nav zudušas - lieliski jāveic abi braucieni, tad panākums būs. Anna Orlova pagaidām ir 14.vietā, bet debitante Agnese Koklača - 27.vietā.Viens no visvairāk gaidītākajiem notikumiem būs hokeja izlases pirmā spēle, ap kuru valda milzu ažiotāža. **Latvijas hokejisti olimpisko hokeja turnīru uzsāks ar superzvaigznēm bagāto Krievijas izlasi**. Spēles sākums plkst.7 no rīta.

Otrdien sacensībās Vankūverā un Vistlerā tiks sadalīti kopumā pieci medaļu komplekti. Bez jau pieminētajām abām disciplīnām biatlonā un sacensībām kamaniņu braukšanā dāmām, medaļas tiks izcīnītas arī snovbordkrosā dāmām un ātrslidošanā 500 m distancē dāmām. Slikto laika apstākļu dēļ atceltas sacensības kalnu slēpošanas superkombinācijā kungiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi