Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nabokovs Vankūverā labprāt būtu saticis Ozoliņu

Krievijas hokeja izlases vārtsargs Jevgēņijs Nabokovs atzīst, ka Vankūveras olimpisko spēļu laikā labprāt būtu uzspēlējis pret Sandi Ozoliņu.

"Neesmu ar Latvijas komandu vēl iepazinies, bet par pāris puišiem esmu dzirdējis. Jebkurš pretinieks olimpiskajās spēlēs ir nopietns. Nevienu pretinieku nedrīkst nenovērtēt, un jānoskaņojas uz jebkuru spēli un jāpierāda, ka esi labāks katrā spēlē," žurnālistiem pēc treniņa sacīja Nabokovs.

"Es no jūsējiem zinu Herbertu Vasiļjevu, esmu par vārtsargu dzirdējis, uzvārdu neatceros. Visu sarakstu neesmu skatījies. Skrastiņš spēlēs šķiet. Žēl, ka Ozo neatbrauca," uz aģentūras BNS jautājumu, vai zina kādu Latvijas hokejistu, pret kuru būs jāspēlē, atbildēja Nabokovs.

Savukārt uz jautājumu, vai Krievija sagaida grūtu spēli pret Latviju, viņš atbildēja: "Paskatīsimies. Pirmās spēles vienmēr ir nopietnas. Vāju pretinieku šeit nav. Es atkārtošos, bet katrā spēlē ir jāpierāda, ka esi labākais."

Atbildot uz jautājumu, kādu spēles stilu no Latvijas sagaida, viņš teica: "Ja atklāti, mēs par spēli ar Latviju neesam vēl runājuši, mums sapulce būs pirms spēles. Mēs tikko esam savākušies, daži puiši nule kā ir atbraukuši, tāpēc vēl nezinu. Es nedomāju, ka Latvija ar mums spēlēs atklātu hokeju, es domāju, ka Latvija mēģinās spēlēt no aizsardzības."

Savukārt Krievijas hokeja viens no lielākajiem spīdekļiem Jevgēnijs Malkins atzina, ka no Latvijas sagaida sīkstu spēli. "Latvijas komandu pētīsim spēles dienā. Mēs ar viņiem esam spēlējuši pasaules čempionātā. Domāju, ka tā spēlēs labu spēka spēli. Mums galvenais vajag uzspiest savu spēles stilu," lakonisks par gaidāmo spēli bija Malkins.

Nabokovs jau ilgus gadus spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Sanhosē "Sharks", kur NHL karjeru sāka Ozoliņš. Taču 1999./2000. gada sezonā, kad Nabokovs debitēja "Sharks" un NHL, Ozoliņš jau bija pārcēlies uz Kolorādo "Avalanche". Nabokovs kopā ar Ozoliņu ir spēlējis 2001. gada NHL Zvaigžņu spēlē, kad abi bija iekļauti Pasaules komandā. No Vankūveras olimpiskajā sastāvā iekļautajiem Krievijas hokejistiem togad NHL Zvaigžņu spēlē piedalījās arī aizsargs Sergejs Gončars.

Jau ziņots, ka otrdien pēc vietējā laika plkst. 21 (trešdien plkst. 7 pēc Latvijas laika) Latvijas izlasei ir pirmā spēle olimpiskajā hokeja turnīrā ar Krieviju. Latvija spēlē vienā grupā ar Krieviju, Čehiju un Slovākiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi