Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Norvēģijas slēpotāji savās mājās pārliecinoši triumfē Pasaules kausa posma sprinta distancēs

Norvēģijas distanču slēpotāji un slēpotājas trešdien savās mājās izcīnīja piecas godalgas Pasaules kausa posma klasiskā sprinta sacensībās.

Vīriem visu goda pjedestālu aizņēma mājinieki, labākajam esot norvēģim Peteram Nurtugam, kurš finālā par 0,41 sekundi apsteidza Ūla Vigenu Hatestatu, bet trešais palika Eiriks Brandsdāls, kurš bija vēl par sešām simtdaļām lēnāks.

Tikmēr sievietēm uzvaru izcīnīja Maikena Kaspersena Falla, kura distanci veica divās minūtēs un 57,96 sekundēs. Uzvarētāja par 0,81 sekundi apdzina savu tautieti Ingvildu Ūstbergu, bet trešo vietu ieņēma krieviete Natālija Matvejeva, kura no Fallas atpalika par 3,27 sekundēm.

Pasaules kausa kopvērtējumā vīriem trīs pirmās vietas arī ieņem norvēģi - līderis ar 1502 punktiem ir Martins Junsrūds Sunbī, kurš trešdien nestartēja. Otrajā pozīcijā ar 967 punktiem atrodas Finns Hogens Krogs, kurš aizvadītajās sacensībās bija ceturtais, bet trešo vietu ar 901 punktu ieņem Nurtugs.

Arī dāmām vadošajās pozīcijās kopvērtējumā ir Norvēģijas sportistes. Līdere ar 1484 punktiem ir šajā posmā nestartējusī Terēza Juheuga, kurai ar 1354 punktiem seko Ūstberga, bet trešā ar 1135 punktiem ir Heidi Venga, kura trešdien finišēja piektā.

Nākamās Pasaules kausa sacensības distanču slēpotājiem būs svētdien, kad sestdien Oslo 50 kilometrus klasiskajā stilā veiks vīrieši, bet svētdien 30 kilometrus slēpos sievietes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi