Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

papildināta (21:37) - Samoilovs/J.Šmēdiņš Eiropas čempionāta 1/8 finālā tiksies ar Nīderlandes duetu

Piektdien Austrijā notiekošajā Eiropas čempionātā pludmales volejbolā pirmo zaudējumu piedzīvoja ar 1.numuru izliktais Latvijas šobrīd spēcīgākais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, kuri ar 0-2 (19:21, 15:21) atzina Norvēģijas dueta Ilvera Andreasa Horema/Geira Eitūna (17.) pārākumu.

Tikmēr Eiropas čempionāts noslēdzies ar 16.numuru izliktajiem Ruslanam Sorokinam/Tomam Šmēdiņam, kuri atzina austriešu Tomaša Kunerta/Lorenca Petučinga (32.) pārākumu: 0-2 (13:21, 19:21). Tādējādi šis Latvijas duets J grupā kā vienīgais palika bez uzvarām un turnīrā ieņēma dalītu 25.vietu. 

Savukārt Samoilovam/J.Šmēdiņam, austriešiem un norvēģiem trijos mačos pa divām uzvarām. Pēc papildrādītāju izvērtēšanas noskaidrojās, ka pirmo vietu ieņēmis tieši Latvijas pāris, tādējādi automātiski sasniedzot astotdaļfinālu. Tajā sestdien mūsējie spēkosies ar 27.numuru izlikto Nīderlandes duetu Jonu Stjekemu/Kristiānu Varenhorstu. Nīderlandieši apakšgrupas cīņās tika pie viena panākuma, bet izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 2-1 (18:21, 27:25, 15:10) pieveica poļus Mihalu Kadziolu un Jakubu Šalankeviču (9.).

Jau ziņots, ka Samoilovs/J.Šmēdiņš, kuri šosezon sasnieguši trīs Grand Slam posmu finālus, jaunākajā Pasaules rangā pakāpušies uz 2.pozīciju, bet Sorokins/T.Šmēdiņš ieņem 28.pozīciju. Mārtiņš Pļaviņš, kurš kopā ar Jāni Pēdu ieņem 30.vietu un Eiropas čempionātā nestartē, abu sadarbību nolēmis pārtraukt un sezonas beigas aizvadīs ar Aleksandru Soloveju.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi