Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Lānss Ārmstrongs plānojot atgriezties riteņbraukšanā

Žurnāls VeloNews, citējot neoficiālus avotus, atklājis, ka slavenais amerikāņu riteņbraucējs Lānss Ārmstrongs plānojot nākamgad atgriezties profesionālajā sportā un piedalīties vairākos prestižos daudzdienu velobraucienos, ieskaitot Tour de France, kurā viņš uzvarējis septiņas reizes. Pēc VeloNews ziņām, oficiāli pats Ārmstrongs par saviem nodomiem atklāšot šomēnes intervijā žurnālam Vanity Fair.

36 gadus vecais amerikānis plānojot pārstāvēt Astana komandu un par līdzdalību sacensībās materiālu kompensāciju neprasot. Viņa menedžeris šo informāciju nav apstiprinājis. Savukārt Astana komandas pārstāvis Filips Mertens šo informāciju tomēr noliedzis. “Šīs baumas nav nekāds jaunums, taču mums nav nekādu plānu saistībā ar Ārmstrongu. Mēs zinām, ka viņš ir labā formā, bet tas arī viss,” Mertenu citē aģentūra Reuters.

Mazliet pielaidīgāks bija Astana menedžeris Johans Bruinels, kurš Ārmstronga ziedu laikos bija viņa Discovery Channel komandas direktors. “Es neesmu ar viņu (Ārmstrongu) runājis, viņam ar Astana nav līguma, tāpēc domāju, ka tās ir tikai baumas. Vispirms man ar viņu būtu jārunā un jānoskaidro, vai tas ir kaut kas vairāk par baumām, un tad es gribētu zināt viņa motivāciju. Mums ir tuvas attiecības, un, ja viņš atsāktu piedalīties sacensībās, es nevaru iedomāties viņu braucam CSC vai Rabobank sastāvā. Tomēr tas viss šķiet nedaudz dīvaini. Viņš ir beidzis karjeru pirms trim gadiem, un tas ir ilgs laiks. Viņam nekas nav jāpierāda un viņam nav jāuztraucas par finansiālo pusi.”

Ārmstrongs kļuva par pirmo riteņbraucēju, kas uzvarēja septiņos velobraucienos Tour de France pēc kārtas (1999.-2005.g.).

(papildināta ar Johana Bruinela teikto)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi