Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Nadals ar pārliecinošu uzvaru iekļuvis French Open 1/8 finālā, Simons izstājies

Ar pārliecinošu uzvaru Francijas atklāto meistarsacīkšu astotdaļfinālā piektdien iekļuva pasaules pirmā rakete Rafaels Nadals. Turnīra galvenais favorīts pārliecinoši ar 6:1, 6:3 un 6:1 sagrāva austrālieti Leitonu Hjūitu.

Spāņa pretinieks astotdaļfinālā būs zviedrs Robins Zēderlings. Ar 23.numuru izliktais zviedrs pārspēja spāni Davidu Fereru (14.) - 6:7 (5:7), 7:5, 6:2 un 7:6 (7:5).

Negaidītu zaudējumu piedzīvoja ar septīto numuru izliktais Žils Simons, kurš trīs setu cīņā ar 4:6, 4:6 un 2:6 kapitulēja rumānim Viktoram Hanesku (30.). Astotdaļfinālā rumāņu tenisists tiksies ar čīlieti Fernando Gonsalesu (12.).

Astotdaļfinālā ļoti spraiga cīņa gaidāma starp krievu Nikolaju Davidenko un spāni Fernando Verdasko. Ar desmito numuru izliktais Davidenko uzveica šveicieti Staņislasu Vavrinku - 6:3, 4:6, 6:3 un 6:2. Astotais numurs Verdasko spraigā cīņā pārspēja savu tautieti Nikolasu Almagro, kurš iepriekš pieveica mūsu Ernestu Gulbi - 6:2, 7:6 (7:4) un 7:6 (10:8).

Horvāts Mārio Ciličs (13.) bija pārāks pār čehu Radeku Stepāneku (18.) - 6:1, 7:6 (7:4), 6:3. Viņa pretinieks astotdaļfinālā būs viens no galvenajiem favorītiem, brits Endijs Murejs, kas uzvarēja pirmos divus setus ar 7:6 un 6:3, kad viņa pretinieks serbs Janko Tipsarevičs atteicās turpināt cīņu.

(papildināts ar jaunākajiem rezultātiem)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi