Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pazīstami sportisti Latvijas skolās vadīs sporta stundas

No 13.marta pazīstami sportisti vadīs sporta stundas Latvijas skolās un aicinās pieteikties skolēnu sporta un kultūras festivālam "ZZ čempionāts", aģentūru BNS informēja pasākuma rīkotājs jauniešu organizācija ''Avantis''.

Paredzams, ka sporta skolotāju lomās iejutīsies spēkavīrs Raimonds Bergmanis, hokeja kluba "Dinamo Rīga" spēlētāji Lauris Dārziņš un Armands Bērziņš, bobslejists Jānis Miņins, basketboliste Aija Brumermane un citi.

''ZZ čempionāta'' svinīgā atklāšana notiks ar pirmo sporta paraugstundu Rīgas 49.vidusskolā 11.martā plkst.12. Šo stundu vadīs atraktīvais skolēnu sporta un kultūras festivāla "ZZ čempionāts" sporta skolotājs Ufo jeb Kaspars Upacieris, kuru atbalstīs pārējie akcijas dalībnieki - Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš, spēkavīrs Raimonds Bergmanis, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš, bobslejists Jānis Miņins un basketboliste Aija Brumermane.

Ar svinīgās sporta stundas atklāšanu tiks turpināta akcija, kuras ietvaros slavenie sportisti līdz pat 5.aprīlim turpinās apbraukāt savas dzimtās skolas un vadīs tajās sporta stundas. Akcija ir turpinājums tradīcijai, ko pirms diviem gadiem aizsāka jauniešu organizācija "Avantis" kopā ar populārāko priekšapmaksas sarunu karti Latvijā "Zelta zivtiņa", aicinot skolēnus iesaistīties sportošanā.

Līdz ar akcijas aizsākšanos tiks arī izsludināta pieteikšanās skolēnu vidū jau iecienītajam un populārajam sporta un kultūras festivālam "ZZ čempionāts", kura mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi