Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pēc Lieldienām sāksies kopīgie treniņi Nordea Rīgas maratonam

Sākot ar 10.aprīli deviņās Latvijas lielākajās pilsētās sestdienās notiks kopīgi treniņi Nordea Rīgas maratonam. Kā jau ierasts, no 11.aprīļa līdz pat 23.maijam katru svētdienas rītu skrējēji tiks gaidīti uz kopīgu treniņu Mežaparkā. Šādi treniņi notiks jau trešo gadu. Šogad Mežaparka treniņi pārvērtušies par "Svētdienas treniņu sēriju".

Treniņos kopīgi tiek aicināti pulcēties gan skriešanas entuziasti ar ilgstošu skriešanas pieredzi, gan sporta treneri un visi tie, kas savu skriešanas karjeru tikai uzsāk.Maratona organizētāji viesosies arī citās Latvijas pilsētās, lai radītu papildus motivāciju vietējiem skrējējiem, iepazītos un jau pavisam drīz tiktos Nordea Rīgas maratonā. Treniņi notiks Valmierā, Kuldīgā, Siguldā, Ventspilī, Daugavpilī, Rēzeknē, Jelgavā, Liepājā un Tukumā.Treniņi Mežaparkā katru svētdienu sāksies plkst. 10. Treniņi notiks 11., 18. un 25.aprīlī, 2., 9. un 16.maijā. Pēdējais sagatavošanās treniņš notiks 22.maijā, uz kuru tiks aicināti arī visi starptautiskie dalībnieki un elites skrējēji. **Treniņi  Latvijas pilsētās:**10.aprīlis, plkst. 12, Valmierā, Starts Pilsētas rātslaukumā17.aprīlis, plkst. 10.30, Sigulda, starts Siguldas pilsētas stadionā17.aprīlis, plkst. 12, Kuldīga, starts Pilsētas parkā pie estrādes24.aprīlis, plkst. 11, Ventspils, starts Reņķa dārzā24.aprīlis, plkst. 11, Daugavpils, starts pie Daugavpils Olimpiskā centra4.maijs, plkst. 10, Jelgava, starts Hercoga Jēkaba laukumā4.maijs, plkst. 12, Rēzekne, starts pie Rēzeknes Kultūras nama15.maijs, plkst. 11, starts Jūrmalas parkā pie bērnu laukuma15.maijs, plkst. 17, Tukums, starts pie Tukuma ledus hallesSagatavošanās treniņos dalība ir bez maksas un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama.Reģistrēties sacensībām iespējams Nordea Rīgas maratona mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi