Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjers slavē Dukurus par ieguldīto darbu olimpiskās medaļas sasniegšanā

Premjers Valdis Dombrovskis (JL) jau drīz pēc izcīnītās olimpiskās sudraba medaļas apsveicis skeletonistu Martinu Dukuru, viņa brāli un visu komandu ar lielo panākumu. "Latvija aizrautīgi dzīvoja līdzi startiem Vistlerā, kuri bija spoži un sportiskās mērķtiecības un atbildības pilni! Olimpiskais sudrabs ir augsts vērtējums līdz šim ieguldītajam darbam un noteikti labs pamats, lai nākamajās Olimpiskās spēlēs tas iedvesmotu augstākas raudzes medaļai! Šis sasniegums kaldināts kopīgā darbā ar brāli, kurš arī veiksmīgi startēja Vistleras skeletonistu trasē, un noteikti ar treneru un sporta personāla darbu, paldies visiem par to!" - tā premjers saka apsveikuma vēstulē.

Apsveikumu par izcīnīto panākumu olimpiskajās spēlēs nosūtījis arī Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS): "No visas sirds apsveicu ar izcīnīto olimpisko vicečempiona titulu. Šis olimpiskais sudrabs ir visas Latvijas panākums – mūsu sportistu uzvaras Vankūverā parāda visai pasaulei, ka Latvijai ir ar ko lepoties."

Saeimas priekšsēdētājs pateicas sportistam par ieguldīto darbu, par uzcītību, izturību un spēku un novēl Martinam Dukuram sportisku veiksmi un jaunas uzvaras. "Lai arī turpmāk, pateicoties Jūsu un citu mūsu sportistu panākumiem, Latvijas vārds pasaulē izskan tikpat skaļi un pārliecinoši."

Valsts prezidents Valdis Zatlers pievienojies sveicējiem. Viņš ir "gandarīts un lepns, ka Latvijas vārds atkārtoti izskanēja pasaulē, pateicoties Martina spožajai uzvarai" un "novēl sportistam, lai šie panākumi un iegūtā olimpiskā sudraba medaļa dod apņēmību veiksmīgiem startiem un jaunām uzvarām arī turpmāk".

Jau vēstīts, ka piektdien olimpiskajās spēlēs Vistlerā skeletonists Martins Dukurs izcīnīja sudraba medaļu, bet viņa brālis Tomass ierindojās ceturtajā vietā. Sportistu treneris ir viņu tēvs Dainis Dukurs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi