Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Straume: Handbola beigas paredzēju jau pirms diviem gadiem

Pēc izcīnītās ceturtās vietas Baltijas handbola līgas finālturnīrā ASK/AB.LV kluba kapteinis Arnolds Straume komandas nākotni ieskicēja tumšās krāsās. «Handbola beigas Latvijā varēja paredzēt jau pirms diviem gadiem. Ne federācija, ne klubs nav darījis neko, lai piesaistītu sponsorus. Visu laiku dzīvojām no valdības un armijas atbalsta. Reāli bija jāstrādā, jāmeklē sponsori, tad šādu problēmu nebūtu. Jāsaka - paši vainīgi.»

Neilgi pirms finālturnīra valdība apstiprināja, ka Aizsardzības ministrija pārtrauc finansēt sportu. Tādēļ gan Handbola federācija, gan ASK/AB.LV palika tikpat kā bez līdzekļiem.

«Sarunājām, ka šajā turnīrā to neņemsim vērā, taču katram tik un tā sakrājies rūgtums par to, ka viss beidzas. Kopējais noskaņojums komandā ir slikts. Lielākā daļa nezina, ko darīt tālāk. Tiem septiņiem handbolistiem, kuri ir armijā, algas līdz šim ir izmaksātas, taču klubam naudas vairs nav. Gan es, gan treneris runājām ar pārējiem un vienojāmies, ka sezonu pabeigsim,» Straume noliedz ASK/AB.LV iespējamo nepiedalīšanos Latvijas čempionāta izšķirošajās cīņās.

Komandas galvenais treneris Andris Gulbis pauž, ka kluba nosaukumā minētās Aizkraukles bankas pienesums budžetā esot ap 7000 latu, kas dažos mēnešos aiziet spēlētāju algās.

«Ar tādu sastāvu, kāds mums ir, iekļūšana Baltijas četriniekā ir labs sasniegums. Eiropas kausos cienīgi cīnījāmies ar spēcīgo Vācijas klubu TBV Lemgo. Ja uzvarēsim Latvijas čempionātā, tad vispār būtu ideāli,» sezonu kopumā Straume vērtē atzinīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xcx

ASK-AB.LV zaudējuši cīņā par 3.vietu Baltijas līgā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi