Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vairs jau nav nejaušība

Sportistam nekas nevar būt nepatīkamāks kā trauma. Vēl sāpīgāk, ja to nākas gūt vai atjaunot sezonas (reizēm pat karjeras) atbildīgākajā startā. Šoreiz tā gadījās vienai no Latvijas vieglatlētikas cerībām Staņislavam Olijram. Tiesa, 2006.gada Eiropas čempions Pekinā vairs nebija tik liela cerība kā 2004.gada spēlēs Atēnās. Un arī šis savainojums varbūt nemaz nebija pārsteigums. Vismaz tiem, kas gana cītīgi seko vieglatlētikas norisēm un jau ir ielāgojuši, cik bieži tieši svarīgākajos startos Stasi piemeklē dažādas likstas.

Tāpēc to vairs negrib uztvert kā nejaušību. Drīzāk kā likumsakarību (tikai ne nolemtību). Šoreiz no dienas kārtības gan gribētos noņemt aizdomas, ka šāds solis tika sperts, lai izvairītos no iespējamās dopingkontroles. Tad gan labāk nemaz nevajadzēja šeit rādīties, jo, esot olimpiskajā ciematā, dopinkontrole var "iekrist gultā" jebkurā diennakts laikā. Taču šis savainojums (arī pārējie, kas viņam pēdējos gados neliek mieru), varētu būt kā sekas kaut kam agrāk lietotam.

Līdzīgas likstas ar dažu minūšu intervālu piemeklēja vēl divus Olijara cīņu biedrus. Ļu Sjaņs (drīzāk viņam apkārt stāvošie) pēc šāda iznākuma vismaz sarīkoja preses konferenci, kurā dalījās tajā, kas noticis un arī savās izjūtās. Olijars un Ko nozuda olimpiskā ciemata ierakumos. Jautājumu netrūktu. Pagaidām tie visi ir bez atbildēm.

Tagad jāizvērtē situācija gan pašiem, gan apkārt esošajiem, jo Olijaram ilgu laiku ticis brangs LOK kumoss. Un varbūt vaina jāsāk meklēt ne tikai kājās, bet arī galvā. Gan paša, gan mammas, kas ar dēlu reizēm pat pārāk daudz ir auklējusies, mēģinot viņam radīt siltumnīcas apstākļus. Saudzējot no ļaunām acīm, no sacensībām Latvijā, allaž paturot prātā naudas plūsmas straumes virzienu. Līdz šim gandrīz vienmēr ir izdevies atrast labas ausis, kurās iepūst pareizo melodiju. Taču arī ausīm ir izmērs un mērs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi