Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Barcelona un Real spēlē neizšķirti El Clasico mačā

Spānijas futbola čempionāta klasika - spēle starp Barcelona un Madrides Real - trešdien noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, kamēr ārpus Barselonas vienības stadiona liels protestētāju pulks sarīkoja pamatīgas nekārtības.

"Barcelona" šīs sezonas pirmajā "El Clasico" savā laukumā spēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar sīvāko konkurenti Madrides "Real".

Spēles 12.minūtē "Real" soda laukumā bumba pieskārās viesu spēlētājam, tomēr tiesneša svilpe sākotnēji klusēja. Minūti vēlāk soģis devās vērot epizodes atkārtojumu ar VAR tehnoloģijas palīdzību, brīdi vēlāk paziņojot, ka spēle var turpināties bez "pendeles" uz "Real" vārtiem.

Puslaika turpinājumā aktīvāk uzbruka viesi, vairākas reizes pārbaudot Marka Andrē ter Štēgena modrību, taču vārtu vīrs spēlēja nekļūdīgi, 45 minūtēm noslēdzoties neizšķirti.

60.minūtē pretinieku soda laukumā ielauzās Luiss Svaress un īsi pēc tam nokrita, lūdzot tiesnesi piešķirt soda sitienu, kas netika izdarīts. 13 minūtes vēlāk "Real" pamanījās gūt vārtus, taču soģis nosvilpa aizmugures stāvokli, kā rezultātā uz tablo aizvien bija neizšķirts.

Atlikušajā laikā iniciatīva piederēja "Real", bet mājinieki prasmīgi aizsargājās, spēlei noslēdzoties neizšķirti.

Šī bija pirmā "El Clasico" spēle kopš 2002.gada, kas noslēgusies bez gūtiem vārtiem. Savukārt Serhio Ramosam šajos leģendārajos dueļos piedalījies jau 44.reizes, kas ir līgas rekords. Par vienu maču mazāk ir Lionelam Mesi.

Zīmīgi, ka "El Clasico" bilance ir neizšķirta, jo pa 72 panākumiem izcīnījušas abas komandas.

Lai arī futbola mačā vārti netika gūti, ārpus stadiona sienām jau pirms mača bija izcēlušās pamatīgas nekārtības, kā rezultātā tika aizdedzinātas vairākas atkritumu tvertnes un izdemolētas ielas.

Tiek vēstīts, ka nekārtībās, kurās piedalījušies vairāk nekā simts Katalonijas atbalstītāji, cietuši vismaz 12 cilvēki. Protestētāji ielas vidū sākuši veidot barikādes, bet vēlāk jau sāka dedzināta atkritumu tvertnes. Īsi pēc tam ieradās ducis ar policijas automašīnām un lēnām sāka izkliedēt lielo pūli.

Pēc 17 spēļu kārtām pirmajā vietā ar 36 punktiem ir "Barcelona", tikpat ir arī "Real", trešo pozīciju ar 31 punktu ieņem "Sevilla", bet par punktu mazāk ir "Getafe". Piektā ar 29 punktiem ir Madrides "Atletico", savukārt vēl par punktu mazāk ir Sansevastjanas "Real Sociedad".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi