Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jelgavas komanda noslēdz līgumu ar brazīliešu uzbrucēju

SynotTip Latvijas futbola virslīgas aizvadītās sezonas vicečempione Jelgava savas rindas papildinājusi ar uzbrucēju Rafaelu Ledesmu, kurš kļuvis par pirmo Brazīlijas futbolistu Zemgales kluba vēsturē, informē vienība.

Šobrīd 34 gadus vecais Ledesma Jelgavas sastāvā debitēja otrdien notikušajā Ziemas kausa spēlē pret Igaunijas čempionvienību Tallinas Infonet, kurā jelgavnieki uzvarēja ar 2:0.

Pieredzējušais uzbrucējs aizvadīja spēles pirmo puslaiku, izdarot rezultatīvu piespēli Jelgavas pirmo vārtu guvumā, kad ar akrobātisku sitienu precīzs bija Valērijs Redjko.

"Ledesma ir pirmais brazīļu futbolists, kurš spēlēs Jelgavas rindās, un mēs redzam, ka viņš komandas spēlē spēs ienest tās lietas, ar ko viņa nācija futbola pasaulē ir slavena. Rafaels ir ļoti radošs un meistarīgs spēlētājs, kurš prot veidot uzbrukumus, gūt vārtus un izšķirt spēļu likteņus," komandas jaunpienācēju raksturoja Jelgavas direktors Jānis Vuguls. "Ticam, ka Ledesma ar savu pieredzi un meistarību varēs sekmēt jauno futbolistu izaugsmi uzbrukuma grupā."

Līdzšinējās karjeras laikā Ledesma divas reizes kļuvis par Lietuvas čempionu, kā arī izcīnījis Maltas čempiona titulu. Tāpat viņš pārstāvējis dzimtās Brazīlijas, kā arī Portugāles, Baltkrievijas un Kipras klubus.

Pirms došanās uz Jelgavu brazīļu futbolists pārstāvēja Maltas klubu Gziras United, bet pērn Ledesma spēlēja citā šīs valsts klubā Valletta, triumfējot vietējā čempionātā. Savukārt 2014.gadā viņš Maltas čempionātā Birkirkara komandas sastāvā 27 spēlēs guva 13 vārtus. Tāpat Ledesma 2012.gadā, pārstāvot Lietuvas klubu Marijampoles Sūduva 32 spēlēs izcēlās ar 20 precīziem sitieniem.

Līdz ar Ledesmas pievienošanos Jelgava tuvojas gaidāmās sezonas sastāva komplektācijas beigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi