Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Balotelli no Mančestras City pāries uz AC Milan

Viena no pagājušā gada Eiropas čempionāta finālturnīra futbolā lielākajām zvaigznēm Mario Balotelli no Anglijas čempionvienības Mančestras "City" pāries uz Itālijas komandu "AC Milan".

Otrdien abas puses panākušas vienošanos par darījumu. Tiek ziņots, ka temperamentīgais Itālijas izlases uzbrucējs "AC Milan" komandai izmaksās 20 miljonus eiro (14 miljonus latu).

"Rīt spēlētājs ieradīsies uz medicīniskajām pārbaudēm un parakstīs līgumu," paziņojis "AC Milan" televīzijas kanāls.
2010.gadā Mančestras "City" par Balotelli Milānas "Inter" komandai samaksāja 22 miljonus mārciņu (18,1 miljonu latu), tomēr šajā laikā futbolists izcēlies ar daudzām skaļām un pretrunīgām darbībām gan laukumā, gan ārpus tā.

22 gadus vecais Balotelli ar "AC Milan" komandu parakstīs līgumu uz četrām ar pusi sezonām, gadā pelnot 4,5 miljonus eiro (3,2 miljonus latu).

Zīmīgi, ka pagājušajā nedēļā "City" komandas galvenais treneris Roberto Mančīni izteicās, ka šomēnes Balotelli nepametīs komandu. "Mums nav pietiekoši spēlētāju. Sastāvā esam vien 18 futbolisti un nevaram atļauties nevienu pārdot."

Šosezon Balotelli laukumā izgāja 14 premjerlīgas spēlēs, izceļoties vien ar vieniem gūtajiem vārtiem.
Pagājušās vasaras Eiropas čempionāta finālturnīrā Balotelli guva trīs vārtus, palīdzot Itālijai sasniegt finālmaču.

Starp pēdējā laika skandalozākajām Balotelli darbībām jāizceļ tas, ko šomēnes žurnālisti bija fiksējuši, ka spēlētājs treniņa laikā strīdas ar Mančīni. Savukārt decembrī futbolists vēlējās iesūdzēt tiesā savu klubu par lēmumu viņam disciplīnas pārkāpumu dēļ piespriest naudas sodu.

Iepriekšējās sezonās Balotelli regulāri svarīgāko maču laikā pamanījās nopelnīt sarkanās kartītes, kā arī nevairījās laukumā un ģērbtuvē iesaistīties atklātā konfrontācijā ar komandas biedriem.

Tāpat viņš noķerts arī vairākos sadzīves incidentos ārpus laukuma. 2011.gada oktobrī Balotelli nācās bēgt no ugunsgrēka savā mājā, ko izraisīja no paša vannas istabas raidītas uguņošanas raķetes.

Itālijas čempionāta kopvērtējumā pašlaik "AC Milan" ar 37 punktiem 22 spēlēs ieņem piekto vietu, līderei un čempionei "Juventus" zaudējot 12 punktus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi