Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Barcelona līdzjutēju svinības beidzas ar nekārtībām

"Barcelona" futbola kluba līdzjutēju svinības pēc tam, kad komanda 19. reizi kļuva par Spānijas čempioniem, naktī uz svētdienu noslēdzās ar nekārtībām, kuru likvidēšanai bija nepieciešama policijas iejaukšanās.

Aģentūra AP ziņo, ka lai Barselonas centrā pie Kanaletes strūklakas, kas atrodas slavenajā La Lambras avēnijā, nomierinātu trakojošos fanus, policijai nācās pielietot speclīdzekļus - šaut gumijas lodes.

Kopumā uzvaru svinēja ap 15 000 "Barcelona" fanu, no kuriem kādi simts sāka nekārtības, metot pudeles un citu drazu policistu virzienā. Kārtības sargi atbildēja ar nekārtību cēlāju arestēšanu, kas izsauca vēl lielāku līdzjutēju neapmierinātību un lielākas nekārtības.

Kopumā par vandālismu un nekārtību celšanu tika arestēti 65 uzvaras svinētāji, bet 51 cilvēki guva dažāda veida traumas.

Jau ziņots, ka "Barcelona" par valsts čempioniem sestdien kļuva pēc tam, kad viņu galvenie konkurenti Madrides "Real" viesos ar 2:3 zaudēja "Villarreal" vienībai. Turnīra tabulā Madrides klubs divas kārtas pirms čempionāta beigām no līderiem "Barcelona" atpaliek par astoņiem punktiem, un vairs pat teorētiski nevar panākt konkurentus.

"Barcelona" šis ir otrais tituls nedēļas laikā, jo trešdien Pepes Gvardiolas trenētā komanda savā īpašumā ieguva Spānijas Karaļa kausu. Katalonieši var tikt arī pie trešā titula sezonā, jo 27. maijā Romā Čempionu līgas finālā spēlēs ar "Manchester United", kas arī sestdien sev nodrošināja Anglijas čempionu titulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi