Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bayern uzvar Schalke 04 Vācijas Bundeslīgas līderu duelī

Minhenes Bayern futbolisti spēruši vēl vienu soli pretī Vācijas čempiona titulam. Bundeslīgas līderu duelī minhenieši viesos ar 2:1 pārspēja Schalke 04 vienību un izvirzījās pirmajā vietā turnīra tabulā.Visi trīs vārti tika gūti pirmā puslaika vidū, turklāt sešu minūšu intervālā. Vispirms 25.minūtē rezultātu atklāja Franks Riberī, bet jau pēc 70 sekundēm minheniešu pārsvaru dubultoja Tomass Millers.

Vēl pēc piecām minūtēm varēja gavilēt arī Schalke 04 fani - vārtus guva Kevins Kuranji. Bayern izdevās nosargāt minimālo pārsvaru, lai gan jau spēles 41.minūtē palika mazākumā. Septiņu minūšu laikā divas dzeltenās kartītes sapelnīja Hamits Altintops un tika noraidīts no laukuma. "Šī ir ļoti svarīga uzvara, taču tas ir tikai minimums, kas mums bija jāizdara. Dažas nākamās spēles ir izšķirošas," pēc spēles vācu presē izteicies Bayern spēlētājs Marks van Bommels. Gandarījumu neslēpa Bayern galvenais treneris Luiss van Gāls: "Mēs tagad esam līderi un turpinām cīņu trīs sacensībās. Pat tad, kad palikām desmit vīru sastāvā, manī nebija nekāda satraukuma, lai gan zināju, ka Schalke centīsies atspēlēties."Bavārijas klubam šī bijusi ļoti saspringta nedēļa, jo pirms dažām dienām savā laukumā saspringtā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla cīņā ar 2:1 izdevās pieveikt Mančestras United. Nākamnedēļ abas komandas tiksies atkārtoti Mančestrā.Pēc šī panākuma Bayern rēķinā ir 59 punkti. Schalke 04 atpaliek tikai par punktu. Trešajā vietā ar 53 punktiem seko Lēverkūzenes Bayer.Līdz čempionāta beigām atlikušas piecas spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi