Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Cīņā par Neimaru iesaistās arī Madrides Real

Cīņā par Brazīlijas futbola superzvaigznes Neimara pakalpojumiem iesaistījusies arī Madrides Real, tādējādi sastādot konkurenci citai Spānijas komandai Barcelona, kuras rindās futbolists spēlējis jau iepriekš.

Aģentūra LETA iepriekš jau ziņoja, ka Neimars jau vairākus mēnešus ir paudis vēlmi pamest savu līdzšinējo vienību Parīzes Saint-Germain (PSG), jo vēlas atgriezties savā bijušajā komandā Barcelona, tomēr abu klubu pārstāvji aizvien nav spējuši rast kopsaucēju pasaules dārgākā futbolista sakarā.

Tikmēr Spānijas prese piektdien ziņoja, ka interese par Neimara piesaisti esot arī Madrides Real, kas ir Barcelona lielākā konkurente. Madrides komanda šādu soli pamatojusi ar Anglijas transfēru loga aizvēršanos, kas nozīmē, ka klubam tā arī neizdevās savas rindas papildināt ar Mančestras United spēlētāju Polu Pogbā, par kuru klubs interesējās starpsezonā.

Sporta laikraksts AS vēsta, ka PSG Neimaram piedāvājusi doties uz Madridi, ar kuru klubs ir gatavs vienoties par darījumu, ja vien Real būs gatavi maksāt 222 miljonus eiro, kas par futbolistu tika samaksāti 2017.gadā, kad viņš pārnāca no Barcelona. PSG ir arī gatava citiem nosacījumiem - Real samaksā pusi no šīs summas, bet darījumā iekļauj vēl vairākus futbolistus.

Šāds notikumu pavērsiens nozīmē, ka divas lielākās Spānijas komandas pašlaik cīnīsies par to, lai līdz 2.septembrim noslēgtu līgumu ar Neimaru. Tieši šajā datumā noslēdzas Spānijas futbola transfēru logs.

Barselonas laikraksts Mundo Deportivo ziņo, ka futbolists savu lēmumu pieņemšot vien pēc 20.augusta, kad Barcelona vienība būs izteikusi savu gala piedāvājumu. Tiek lēsts, ka futbolists PSG rindas pametīšot jebkurā gadījumā, tomēr nākamā darba vieta vēl ir neskaidra.

Laikraksts gan atzīmē, ka lielākas iespējas noslēgt līgumu ar futbolistu esot Barcelona, jo pats Neimars iepriekš jau paziņojis, ka atkal vēlētos spēlēt kopā ar saviem draugiem Lionelu Mesi un Luisu Svaresu. Tomēr arī Real izredzes neesot tik vājas, jo Neimara galvenais mērķis ir pamest PSG, nevis pievienoties Barcelona.

Darījumā starp Barcelona un PSG varētu tikt iekļauti Luka Modričs un Filipe Koutinju, kurš šonedēļ noraidījis piedāvājumu no Totenhemas Hotspur, kā arī jau iepriekš tika minēts šī darījuma sakarā.

"Kopš šī brīža gala lēmums pieder Neimaram," raksta Mundo Deportivo. "Barselonas komanda vēlas, lai Neimars par savu vēlmi atgriezties Katalonijas komandā paziņo publiski, tomēr, ja PSG nespēs vienoties ar Barcelona, futbolists Parīzē būs iestrēdzis vēl uz gadu."

Spānijas laikraksts uzsvēra, ka, lai arī kurai vienībai pievienosies Neimars, zaudējušais klubs saņems ļoti lielu triecienu no sava pretinieka rokas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi