Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Endijs Legs: ar fanu palīdzību varam uzvarēt Ventspili

Velsas Premjerlīgas čempionvienības Llanelli AFC 41 gadus vecais spēlējošais treneris Endijs Legs kluba oficiālajā mājas lapā uzsvēris, ka klubam ir cerības pacīnīties ar FK Ventspils futbolistiem par iekļūšanu nākamajā kārtā. «Viņiem ir laba komanda, kas divus gadus atpakaļ sīvā cīņā zaudēja Anglijas Premjerlīgas klubam Newcastle United. Mēs esam šīs divcīņas pastarīši, bet šī būs liela spēle un ar fanu un pilsētas atbalstu mums ir iespēja uzvarēt. Tas būs lepnuma brīdis visiem, kas šovakar ieradīsies Stebonheath stadionā.»

Legs savulaik jau spēlējis Eiropas kausos kopā ar Swansea City komandu. «Spēlēt pret Panathinaikos bija lieliska pieredze. Atēnās bija fantastisks stadions, kurā 42 000 sanākušie fani veidoja lielisku atmosfēru. Mēs guvām divus vārtus izbraukumā, bet otrā kārta bija viens liels sarūgtinājums, jo bijām vadībā ar 3:1 un mums bija jāuzvar. Spēlēt [nākamajā kārtā] pret Monaco bija mans sapnis. Es tajā laikā biju jauns un nedaudz naivs, nesapratu, kas viņu sastāvā spēlēja. Ja paskatāmies atpakaļ uz viņu sastāvu, tur spēlēja Petī, Rui Baross, Džorkaefs un Džordžs Veā, tāpēc gūt vārtus viņu stadionā bija ļoti pagodinoši.

41 gadus vecais Endijs Legs pagājušās sezonas beigās lauza potīti, taču ir gatavs spēlēt pret Latvijas čempioniem, neskatoties uz to, ka viņam nepieciešama operācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi