Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ešvorts: Godīgs būtu rezultāts 10:2

Pēc graujošās uzvaras 7:0 pār Rēzeknes Blāzmu Skonto futbola kluba galvenais treneris Pols Ešvorts pauda ganadarījumu gan ar iznākumu, gan Olimpiskā sporta centra mākslīgā seguma laukumā notikušās spēles raksturu.

“Šajā laukumā trenējamies un to labi pazīstam, tāpēc mums bija priekšrocības. Apmierināja visi spēlētāji, izņemot aizsargus pirmajās 20 minūtēs. No spēlētājiem varu izcelt Tarasovu, kurš labi aizvietoja savainoto Oļegu Laizanu. Kristapam Blankam ir neliels kājas savainojums, tāpēc viņš nenospēlēja tik labi.”

Uz jautājumu, vai rezultāts bija godīgs un atbilda spēles gaitai, Ešvorts atbildēja īsi: “Varējām iesist vairāk. Manuprāt, godīgs būtu bijis rezultāts 10:2.”

Arī Blāzmas galvenais treneris Žanis Ārmanis akcentēja Skonto priekšrocības uz mākslīgā seguma laukuma un atzina, ka zaudējuši visos spēles komponentos.

“Skonto spēlēja aktīvāk un bija spēcīgāki katrā divcīņā. Mums bija grūti, jo šogad tikai otro reizi spēlējām uz mākslīgā seguma. Rēzeknē šobrīd trenējamieas uz skrejceļa un sniegā. Tāpēc futbolistiem trūkst tehniskās sagatavotības. Futbols ir spēle, tāpēc, skrienot vien, uzvarēt nevar... Pieļāvām daudz kļūdu tieši vidējā zonā. No spēlētājiem apmierinoši nospēlēja Rečeckis, pietrūka Pāvela Riževska, kurš pagājušājā gadā kļuva par vienu no komandas līderiem, bet šīs sezonas sākumā guva savainojumu. Meklēsim iespējas normāli trenēties un gaidīsim, kad piepildīsies sinoptiķu prognozes un pazudīs sniegs.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xcxc

Neizšķirts un Skonto uzvara LMT Virslīgas sezonas pirmajās spēlēs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi