Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FK Rīga tiksies ar Īrijas čempionāta līderiem

Bohēmu finansiālu problēmu nomocītais futbola klubs Rīga tuvāko nedēļu laikā varēs atļauties vismazāk. Tas tiešā mērā attiecas uz spēli svētdien Daugavas stadionā (tikai Liepājā), kur Intertoto kausa izcīņas otrajā kārtā jātiekas ar Īrijas čempionāta līderiem Bohemian futbolistiem (plkst.18.). Nākamajā kārtā iekļūs klubs, kurš uzvarēs divu spēļu summā.

Šoreiz pretinieks ir pieredzes bagātāks, nekā pirmajā kārtā sastaptais Īslandes Fylkir, ko izdevās uzveikt ar grūtībām. Ja FK Rīga svētdien spēlēs tā, ka to darīja ar Fylkir pirmajā mačā, uzvarēt Bohemian komandu izredžu tikpat kā nav. Ja pratīs izmantot vārtu gūšanas momentus, kā Baltijas līgas ceturtdaļfinālā ar Liepājas Metalurgu — izredzes būs krietni lielākas. Trešajā kārtā gaidīs Skotijas Hibernian un Zviedrijas Elfsborg dueļa uzvarētājs. Skumīgi, ka vairs nevar zināt, ko no FK Rīga vispār var sagaidīt. Ņemot vērā, ka jāspēlē pustukšiem makiem, rīdzinieki ar dažiem izņēmumiem tomēr rāda gana iepriecinošu sniegumu. Kluba izpilddirektors Andrejs Šakurovs ir optimists: "Jūtu, ka tuvākajā laikā viss nokārtosies." Tomēr galvenajam trenerim Genadijam Morozovam, kurš allaž spraudis mērķus uzvarēt katrā spēlē, tuvākā nākotnē plānus var sagrozīt spēlētāju aiziešana. Malējais pussargs Jurijs Žigajevs jau pierakstījies čempionvienības FK Ventspils rindās (spēlēja Baltijas līgā pret Sūduvu, guva vārtus Virslīgas dublieru čempionātā) un saņēma labas atsauksmes no Romāna Grigorčuka. Ziņu aģentūra LETA piektdien vēstīja, ka Kazahstānas komandā Karagandas Shakhtyor atgriezīsies uzbrukuma līderis Mihails Miholaps. FK Rīga viceprezidents Kārlis Villerušs Dienai gan norādīja, ka rit pārrunas par izīrēšanu, taču svētdien Miholaps noteikti spēlēšot. Villerušs arī piemetināja, ka visiem futbolistiem esot darba atļaujas, noliedzot informāciju, ka otrdien Latvijas robežsardzes divi pieķertie Krievijas futbolisti bez strādāšanas dokumentiem Latvijā ir bijuši no FK Rīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasečņiks piedalīsies Bucks treniņnometnē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki "Bucks" treniņnometni aizvadīs 20 spēlētāju sastāvā, starp kuriem būs arī Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks, pirmdien pavēstī...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi