Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

FOTOREPORTĀŽA: Horvātijas futbola izlases līdzjutēji Dubrovnikas ielās

Jau ziņots, ka Francijas futbola izlase svētdien, 15.jūlijā, Krievijā otro reizi vēsturē izcīnīja Pasaules kausu. Turnīra finālmačā Francijas futbolisti ar 4:2 (2:1) uzvarēja Horvātijas valstsvienību. Latviešu fotogrāfs Jānis Mednis Dubrovnikā, Horvātijā, iemūžinājis fanu emocijas pēc spēles pret Franciju.

"Uzreiz pēc fināla svilpes horvāti gremdējās skumjās un šokā par zaudēto spēli, bet aptuveni pēc stundas sāka skaļi svinēt, dziedāt un lepoties ar savu vēsturisko panākumu. Četru miljonu tautai tas ir fantastisks panākums, ko horvāti arī tūlīt metās spilgti atzīmēt," stāsta Mednis.

"Ugunsdzēsēji un ātrās palīdzības personāls, ģērbušies nacionālajās krāsās, veica savus pienākumus pilsētā un brīvā brīdī priecājās un svinēja kopā ar tautu. Pat sētnieks, ģērbies nacionālajās krāsās ar karaļa kroni galvā, vecpilsētā slaucīja atkritumus un gružus," iespaidos dalās fotogrāfs.

"Daudzi tūristi pauda savu atbalstu horvātu izlasei, tērpjoties horvātu nacionālajās kreklos un cepurēs. Svinības Dubrovnikā turpinājās ar fanu auto parādi pilsētas centrā. Daudz petardes, signālraķetes, dūmu sveces, priecīgas dziesmas un dejas piepildīja visas ielas, kafejnīcas un vecpilsētas ieliņas. Svinības nerimās, bet pārauga no viena cikla nākošajā. Ap divpadsmitiem naktī gaisā varēja vērot krāšņu salūtu sarkanbaltos krāsu toņos. Horvāti māk svinēt ilgi un skaisti!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi