Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Futbola izlase pirms spēles pret Lihtenšteinu ar robiem sastāvā

Dienu pirms Latvijas futbola izlases pulcēšanās vienkopus kļuva zināms, ka uz piektdienas Pasaules kausa kvalifikācijas spēli Lihtenšteinā nedosies centra pussargi Aleksandrs Fertovs un Artūrs Zjuzins. Valstsvienības sastāvu svētdien nācās papildināt ar Juriju Žigajevu, Vitāliju Smirnovu un Alanu Siņeļņikovu.

Pēdējā laikā allaž pamatsastāvā spēlējušais Fertovs maču izlaidīs savainojuma dēļ, bet rezervists Zjuzins izvēlējies nepievienoties valstsvienībai, jo pirmdien vēlējies piedalīties sava kluba Kaļiņingradas Baltika spēlē Krievijas čempionātā. «Katrs pats izdara savu izvēli, bet mans personīgais viedoklis ir tāds, ka Višņakovs, Gauračs, Laizāns un Lazdiņš pieņēma pareizāku lēmumu,» Zjuzina neierašanos tā komentēja izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, kurš allaž uzsvēris, ka izlases spēlēm ir jābūt prioritātei. Iespējams, ka ar šādu lēmumu Zjuzins veicināja izlases treneru nerēķināšanos ar pussargu tuvākajā nākotnē.

Savainotā Fertova vietu pamatsastāvā blakus Oļegam Laizānam, visticamāk, ieņems Artis Lazdiņš, kurš kādu laiku izlasē nav spēlējis. Viņam šī ir laba iespēja apliecināt sevi jaunā kvalitātē, jo pēdējā laikā gūst regulāru spēļu praksi Polijas augstākajā līgā. «Uzskatu, ka, spēlējot Polijā, esmu progresējis. Visvairāk to jūtu domāšanas ātrumā. Tajā līmenī lēmumi jāpieņem ātri. Arī spēlēšana pie pilnām tribīnēm dod zināmu rūdījumu,» pēc pirmdienas treniņa allaž smaidošais pussargs, kurš Polijā ticis pie modernākas frizūras, pauda apņēmību izmantot savu iespēju.

Pirmdienas treniņā vēl nepiedalījās Aleksandrs Cauņa, Māris Verpakovskis un Andris Vaņins, kuri vēl svētdien aizvadīja spēles ārzemēs savu klubu sastāvā. Žigajevs, Smirnovs un Nauris Bulvītis pirmdien trenējās pēc individuālas programmas, jo svētdien savu klubu sastāvā spēlēja Latvijas kausa ceturtdaļfinālā. Zināms, ka Cauņam un Bulvītim ir nelieli savainojumi, un to nopietnība vēl tiks izvērtēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi