Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Futbola izlases uzbrucējs Višņakovs pievienojies Beļģijas klubam Westerlo

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs otrdien oficiāli pievienojies Beļģijas augstākās līgas klubam _KVC Westerlo. _Kā vēsta vienība, līgums noslēgts uz diviem gadiem.

Jau pirmdien Polijas mediji ziņoja, ka 25 gadus vecais futbolists ieradies Beļģijas klubā, lai izietu medicīniskās pārbaudes, bet otrdien panākta galējā vienošanās.

Līdz šim Višņakovs bija Polijas augstākās līgas kluba Hožuvas Ruch īpašumā, ko viņš pārstāvēja kopš pagājušā gada vasaras. Lai gan iepriekšējā sezonā futbolistam bija problēmas ar pretinieku vārtu iekarošanu - trīs vārti 28 spēlēs, šosezon viņš tikpat vietējā čempionātā ir iesitis jau sešos mačos. Savukārt vēl vienus vārtus uzbrucējs šogad guvis Polijas kausā.

"Bija ļoti izdevīgs piedāvājums, un nolēmām to izmantot," portālam slask.sport.pl pastāstījis Ruch komandas prezidents Dariušs Smagorovičs, noliedzot apgalvojumus, ka spēlētājus nedrīkst pārdot, kad viņi sasnieguši labu sportisko formu. "Kad tad mums to darīt? Kad viņi nav formā?"

Smagorovičs apstiprinājis, ka vienība par Višņakovu saņems aptuveni divus miljonus zlotu (470 000 eiro), bet ar viņa iepriekšējo vienību Lodzas Widzew tai nebūs jādalās.

Karjeras laikā Višņakovs ir pārstāvējis arī Rīgas Daugavu, Ventspili, Kazahstānas komandu Karagandas Šahtjor un Lodzas Widzew no Polijas.

Latvijas valstsvienības rindās Višņakovs ir aizvadījis 11 spēles, taču vārtus pagaidām vēl nav guvis.
KVC Westerlo klubs dibināts 1933.gadā, bet pirms iepriekšējās sezonas tas atgriezās Beļģijas augstākajā līgā, ierindojoties 11.vietā 16 vienību konkurencē. Savukārt šosezon vienība ar pieciem punktiem piecās spēlēs atrodama 12.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi