Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Gatavojas spert soli tuvāk Eirokausu rudenim Latvijā

Ielikt stabilus pamatus iekļūšanai Eirokausu turnīru kvalifikācijas izšķirošajā kārtā ceturtdien lūkos RFS un Auda futbolisti.

Latvijas čempions RFS pēc tāla izbraukuma uz ziemeļiem veicis tikpat tālu ceļojumu uz dienvidiem, kur UEFA Eiropas līgā spēlēs pret Andoras klubu Santa Coloma, bet Auda pulksten 18 Skonto stadionā uzņems Kosovas Drita.

RFS pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrajā kārtā pret norvēģu Bodo/Glimt pārcēlies uz starptautisko klubu turnīru hierarhijā pakāpi zemāk esošo Eiropas līgas kvalifikāciju.

Sporta savienība Santa Coloma (nejaukt ar Andoras titulētāko komandu Futbola klubu Santa Coloma) pirmo reizi vēsturē triumfēja savas valsts čempionātā un šovasar guva savu pirmo panākumu Eiropas kausos, Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā pārspējot Kosovas Ballkani (1:2 mājās, 2:1 un 6-5 pēcspēles sitienos izbraukumā).

Jāņem vērā, ka Ballkani iepriekšējās divās sezonās spēlēja Konferences līgas grupu turnīrā, tāpēc pretinieku vajadzētu novērtēt. RFS ir pāra favorīts, taču šis statuss būs jāapliecina laukumā. Par spēles translāciju televīzijā vēl trešdien notika pārrunas ar pretinieku pārstāvjiem. 

Klubu turnīru hierarhijas trešajā līmenī Konferences līgā Auda futbolistiem ir svarīgi iegūt pārsvaru pirms potenciāli sarežģīta izbraukuma Kosovā. Trīskārtējs savas valsts čempions Drita pagājušajā sezonā ieņēma trešo vietu, bet iepriekšējā kvalifikācijas kārtā ar 1:0 un 2:1 pieveica Islandes Breisablik.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi