Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jānis Ikaunieks noslēdz trīs gadu līgumu ar Stromsgodset

Latvijas futbola izlases pussargs Jānis Ikaunieks noslēdzis trīs gadu līgumu ar Norvēģijas klubu Drammenes Stromsgodset, paziņoja vienība.

Ikaunieks komandai pievienojās janvāra beigās un tās sastāvā piedalījās pirmssezonas treniņnometnē Turcijā. Klubs informē, ka latviešu futbolists treniņnometnē atstājis par sevi labu iespaidu.

"Šis ir pareizais solis, un domāju, ka šeit varu progresēt kā futbolists. Man patīk treneris un tas, kā viņš komunicē ar futbolistiem un strādā, lai viņi kļūtu labāki. Esmu laimīgs, ka šeit nonācu," klubs citē Ikaunieka teikto.

Tāpat par noslēgto līgumu ir gandarīts kluba sporta direktors Justeins Flū.

"Ar Jāņa pievienošanos esam ieguvuši radošu futbolistu, kurš var uzņemties nozīmīgu lomu uzbrukumā. Viņš ir labs spēlē viens pret viens, var sagādāt problēmas pretiniekiem un pārvalda prasmes, kas ir nepieciešamas mūsu komandā. Piedevām, viņam ir labs ātrums. Esam apmierināti par noslēgto vienošanos un ceram, ka Jānis ar mums realizēs savu potenciālu," stāsta Flū.

24 gadus vecais kuldīdznieks iepriekšējos divarpus gadus spēlēja Liepājā, 2019.gada sezonā 24 spēlēs gūstot septiņus vārtus. Pirmo gadu Liepājā viņš pavadīja īrē no Metz, bet aizpērn vasarā viņam beidzās līgums ar Francijas klubu.

Mecas komandai Ikaunieks pievienojās 2015.gada pirmajās dienās, kad Liepājā bija aizvadījis sekmīgu sezonu virslīgā. Viņš devās laukumā vairākās spēlēs, bet nepalīdzēja vienībai nosargāt vietu Francijas augstākajā līgā. Savukārt pēc tam viņš neregulāri uzspēlēja arī otrajā līgā, līdz pēc tam tika izīrēts Grieķijas komandai Larsias AEL vienībai, bet pēc tam atgriezās Liepājā.

Ikaunieka rēķinā ir 26 spēles un trīs gūti vārti Latvijas izlases rindās.

Stromsgodset vienība iepriekšējā sezonā Norvēģijas augstākajā līgā ieņēma 11.vietu, bet 2013.gadā tā tika kronēta par fjordu zemes čempioni, atkārtojot 1970.gadā iespēto. Iepriekšējā desmitgadē komanda piecas reizes spēlēja Eirokausu kvalifikācijā.

2020.gada Norvēģijas čempionāta sezona sāksies aprīlī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi