Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Kapteiņa dāvana trenerim

Ceturto sezonu UEFA Nāciju līgā ar diviem panākumiem augstākajā jeb A divīzijā iesākuši šī turnīra pirmie čempioni portugāļi, kā arī Dānijas un Itālijas futbolisti. Atšķirībā no iepriekšējām sezonām šoreiz turnīrā būs ne tikai pusfināla un fināla, bet arī ceturtdaļfināla kārta, tādēļ arī pēc piedzīvotajiem klupieniem joprojām labas izredzes pacīnīties par trofeju ir gan tās pašreizējiem īpašniekiem spāņiem, gan eksčempionei Francijai un citām lielvalstu komandām.

Uz dalību izslēgšanas spēlēs gan nepretendē iepriekšējo divu Eiropas čempionātu fināliste Anglija, kas pirms diviem gadiem izkrita no A divīzijas un tagad jaunā trenera vietas izpildītāja Lī Kārslija uzraudzībā lūko tajā atgriezties. B divīzijas turnīru angļi sāka ar 2:0 uzvarām pār Īriju un Somiju, liekot britu futbola sabiedrībā uzvirmot runām par trenera iecelšanu šajā amatā uz palikšanu. "Vairāki komandas jaunākie dalībnieki jau labi zina šo treneri kopš uzvaras Eiropas U21 čempionātā, un arī dažiem veterāniem viņa ieviestās idejas bijušas atsvaidzinošas," atzinīgi šādu iespēju vērtē angļu vārtsargs Džordans Pikfords. Viens no minētajiem veterāniem ir komandas kapteinis Harijs Keins, kurš savā simtajā spēlē izlases sastāvā guva abus vārtus pret Somiju. Ar diviem panākumiem B divīzijas otrās grupas turnīru sākusi arī Grieķija, un 10. oktobrī abas vadošās komandas tiksies savā starpā. 

Augstākās līgas centrālajā otrās kārtas spēlē atraktīvā cīņā Amsterdamā Nīderlandes futbolisti izcīnīja 2:2 neizšķirtu pret Vāciju. Trešās sezonas uzvarētāja Spānija ceturtajā grupā pēc klupiena Belgradā (0:0) ar 4:1 sakāva Šveici, bet otrajā grupā Itālija pēc 3:1 panākuma Parīzē pār Franciju savu līderpozīciju apzīmogoja ar 2:1 uzvaru pār Itāliju. Latvijas izlases trenera tautiešiem trīs no atlikušajām četrām spēlēm paredzētas savā laukumā.

Vienā līmenī ar latviešiem C divīzijā sacenšas arī mūsu Baltijas kaimiņvalstis. Igaunija turnīru sākusi ar zaudējumiem pret Slovākiju (0:1) un Zviedriju (0:3), bet Lietuva pēc 0:1 pret Kipru ar 1:3 piekāpās Rumānijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Stirnu buka sestais posms Sveikuļu mežā

Sestdien apmākušos, mitros, bet siltos laikapstākļos vairāk nekā tūkstotis dalībnieku piedalījās populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” sestajā posmā Sveikuļu mežā Tukuma novadā, cīnoties...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi