Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Katra spēle kā konfekte

Astoņpadsmit gūti vārti ievada cīņu par vietu UEFA Čempionu līgas pusfinālā.

Krāšņu pirmo cēlienu UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla izrādē sarūpēja futbola zvaigznes. Individuālās un kolektīvās meistarības paraugstundās četrās spēlēs līdzjutēji tika iepriecināti ar 18 gūtiem vārtiem, nemitīgiem pavērsieniem un karstu intrigu visos dueļos pirms nākamnedēļ paredzētajiem atbildes mačiem. 

Lai gan pēc tik rezultatīvām spēlēm varētu domāt pretēji, Barcelona galvenais treneris Čavi pēc 3:2 uzvaras Parīzē vispirms paslavēja komandas paveikto darbu aizsardzībā. "Saint-Germain šobrīd ir viena no Eiropas labākajām komandām. Kad tad man būt lepnam par savu komandu, ja ne pēc šādas spēles?" Treneris īpaši izcēla kluba akadēmijas jauno spēlētāju sniegumu. 16 un 17 gadu vecie Lamīns Jamals un Pau Kubarsi kļuva par visu laiku jaunākajiem ceturtdaļfināla dalībniekiem Čempionu līgas vēsturē. Kopā ar veterāniem Robertu Levandovski (35) un Ilkaju Gindeganu (33) viņi Parīzē atgādināja par Barselonas kluba agrāko varenību, kas vainagojusies ar pieciem izcīnītiem šī turnīra tituliem. Katalonieši nesalūza pēc otrā puslaika neveiksmīgā sākuma, kad triju minūšu laikā izlaida 1:0 vadību un nokļuva iedzinēju lomā. Nevainojami nostrādāja Čavi veiktās spēlētāju maiņas – uzvaras vārtus savā 28. dzimšanas dienā ar pirmo pieskārienu bumbai guva dāņu aizsargs Andreass Kristensens, bet vēl pirms tam Pedri jau pirmajā uzbrukumā pēc iesaistīšanās spēlē izvirzīja Rafinju viņa otro vārtu gūšanas pozīcijā.

Parīzes kluba treneris Luiss Enrike pirms atgriešanās savās ilggadējās mājās Barselonā neslēpa, ka atbildes spēle viņa komandai būs kā fināls. Līdzīgā noskaņojumā nākamnedēļ paredzētajām spēlēm var gatavoties arī pārējo septiņu klubu pārstāvji, jo nevienā no pāriem konkurentus nešķir vairāk par viena rezultatīva sitiena tiesu. Pusfinālisti kļūs zināmi otrdien Barselonā un Dortmundē, kā arī trešdien Minhenē un Mančestrā.


Futbols. Čempionu līga, ceturtdaļfināls

Madrides Real (Spānija) – Mančestras City (Anglija) 3:3 (Diass 12. (s. v.), Rodrigu 14., Valverde 79. – Silva 2., Fodens 66., Gvardiols 71.)

Londonas Arsenal (Anglija) – Minhenes Bayern (Vācija) 2:2 (Saka 12., Torsārs 76. – Nabrī 18., Keins 32. (11 m))

Parīzes Saint-Germain (Francija) – Barcelona (Spānija) 2:3 (Dembelē 48., Vitinja 51. – Rafinja 37., 62., Kristensens 77.)

Madrides Atletico (Spānija) – Dortmundes Borussia (Vācija) 2:1 (De Pols 4., Lino 32 – Alērs 81.)

16., 17.IV atbildes spēles

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi