Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 17. septembris
Vera, Vaira, Vairis

Latkovskis pametīs Latvijas futbola virslīgas izpilddirektora amatu

Emīls Latkovskis ar nākamā gada 1.janvāri atstās biedrības Latvijas futbola virslīga izpilddirektora amatu, informē SynotTip virslīgas čempionāta rīkotāji.

Latkovskis trešdien notikušajā biedru kopsapulcē atklāja, ka biedrības valdes priekšsēdētājam Aināram Tamisāram ir iesniedzis atlūgumu, taču ir gatavs turpināt sadarboties jaunā izpilddirektora darba uzsākšanas posmā, palīdzot veiksmīgāk pārņemt visus iesāktos procesus. Viņš arī turpmāk darbosies Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola biznesa attīstības komitejas priekšsēdētāja un LFF valdes locekļa statusā, turpinot aizstāvēt virslīgas intereses.

"Virslīgas izpilddirektora amatā esmu pavadījis trīs gadus. Tās ir bijušas trīs pirmssezonas, trīs Ziemas kausi un trīs pilnas sezonas, kas bijušas bagātas notikumiem, pārdzīvojumiem, pārsteigumiem un devušas milzu pieredzi gan man, gan klubiem, gan virslīgai. Ne mirkli neesmu nožēlojis, ka 2013.gada decembrī uzņēmos šo izaicinošo darbu. Man patīk izaicinājumi un pārmaiņas. Šobrīd esmu pieņēmis jaunu izaicinājumu savā profesionālajā attīstībā. Saku lielu paldies klubiem un valdei par man doto uzticību un kopā pavadīto laiku," pauda Latkovskis.

Latkovskis biedrības Latvijas futbola virslīga rīkotā konkursā izpilddirektora amatā tika apstiprināts 2013.gada decembrī, pēc tam, kad šo amatu pēc divu gadu darba atstāja Normunds Malnačs.

Biedrības valde informē, ka jau tuvākajā laikā tiks izsludināts jauns konkurss biedrības izpilddirektora amatam. Informācija par to tiks publicēta www.synottipvirsliga.lv.

Biedru kopsapulces darba kārtībā trešdien tika apspriesti jautājumi, kas saistās ar nākamā gada Ziemas kausa izspēli, kā arī notika diskusijas par gaidāmā virslīgas čempionāta sākuma datumu. Tāpat formāli biedrības biedru statusā tika uzņemta komanda.lv pirmās līgas čempione Babīte, kas tādejādi aizstāja no virslīgas izkritušo Daugavpili.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi