Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latvijas futbola izlase FIFA rangā saglabā 137.vietu

Latvijas vīriešu futbola izlase atjaunotajā Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) pasaules rangā saglabājusi 137.pozīciju.

Kopš iepriekšējā ranga publicēšanas septembrī Latvijas futbolisti aizvadīja divas spēles UEFA Nāciju līgas C divīzijā, kur ar 0:3 savā laukumā zaudēja Ziemeļmaķedonijai un izbraukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Fēru salu valstsvienību.

Vēl C divīzijas ceturtajā grupā spēlē arī Armēnija, ar kuru Latvijas izlase tiksies 17.novembrī.

Ziemeļmaķedonijas izlase FIFA rangā pakāpusies par trīs pozīcijām uz 69.vietu, Armēnijas valstsvienība atkāpusies par trīs vietām, ieņemot 99.pozīciju, bet Fēru salas ir par divām vietām augstāk un atrodas 138.pozīcijā.

Igaunijas izlase ir zaudējusi divas vietas un ieņem 124.pozīciju, kamēr Lietuvas valstsvienība arī ir atkāpusies par divām vietām un ieņem 141.pozīciju.

Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) valstu vērtējumā Latvija ir 47., apsteidzot Fēru salas, Lietuvu, Moldovu, Maltu, Andoru, Gibraltāru, Lihtenšteinu un Sanmarīno.

Latvijas izlases rekords FIFA rangā ir 45.vieta, kas tika sasniegta 2009.gadā. Savukārt antirekords ir 148.pozīcija 2017.gadā.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas pirmajā sešiniekā un līdere joprojām ir Pasaules kausa ieguvēja Argentīna, kurai seko Francija, Eiropas čempione Spānija un tās pretiniece Eiropas meistarsacīkšu finālā Anglija. Piektā rangā ir Brazīlija, bet sestā - Beļģija. Portugāle pakāpusies par vienu vietu uz septīto pozīciju, Nīderlande zaudējusi vienu vietu un ir astotā, no desmitās uz devīto vietu pakāpusies Itālija, bet labāko desmitnieku noslēdz "Copa America" fināliste Kolumbija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi