Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Leģendārais Bekenbauers piedalīsies Football For Friendship pasākumos Madridē

Ar UEFA Čempionu līgas finālu saistītajos pasākumos Madridē no 28. maija līdz 2. jūnijam piedalīsies arī starptautiskās bērnu sociālās programmas Football For Friendship pasaules vēstnieks Francs Benekbauers (73), kurš Pasaules kausu futbolā ieguvis gan kā spēlētājs, gan treneris.

Noslēguma pasākumā piedalīsies vairāk nekā 800 jaunie spēlētāji no daudzām pasaules valstīm un teju visiem kontinentiem. Nometne apvienos sporta, humanitārās un izglītības programmas, savukārt iegūtās prasmes un zināšanas jaunie futbolisti varēs demonstrēt 2019. gada Football For Friendship pasaules čempionātā, kur 32 komandās spēlēs dažādu tautību, vecumu un dzimumu bērni.

Pirmo reizi sociālās programmas noslēguma pasākuma laikā notiks arī īpašs forums, kurā piedalīsies bērnu un jaunatnes sporta attīstības eksperti no visas pasaules. Tajā treneri, bērnu komandu ārsti, pasaules vadošo mediju žurnālisti, slaveni futbolisti, akadēmiju un federāciju pārstāvji apspriedīs jautājumus par jauniešu futbola spēlētāju sagatavošanu starptautiskām spēlēm, jaunām sporta izglītības metodēm, veiksmīgas bērnu komandas veidošanas principiem, kā arī jauno spēlētāju profesionālu pilnveidošanos.

Šogad viens no pasākuma dalībniekiem būs Bekenbauers, kurš tiksies ar jaunajiem futbolistiem, stāstot par savu pieredzi, karjeras līkločiem un daloties zināšanās par to, kā sasniegt augstus rezultātus.

Noslēguma pasākuma dalībnieki Madridē apmeklēs arī UEFA Čempionu līgas finālu starp Liverpool un Tottenham Hotspur vienībām.

“Ir liels gods būt daļai no Gazprom starptautiskās bērnu sociālās programmas Football For Friendship. Jauno dalībnieku vērtības atbalstītās vērtības ir mūžīgas: bez idejas par vienlīdzību, laipnību un godīgumu jūs nevarat iedomāties līdzsvarotu pasauli. Galvenais mērķis ir bērnu piesaiste ar vēlmi sadarboties un komunicēt, jo spēja rast kompromisu, rast kopīgu valodu ar visdažādākajiem cilvēkiem ir panākumu atslēga dzīvē neatkarīgi no tā, vai viņi izvēlas karjeru profesionālajā sportā vai seko kādam citam aicinājumam, ” norāda Bekenbauers. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi