Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Mesi divi gūtie vārti nodrošina Maiami Inter uzvaru MLS regulārajā čempionātā

Argentīnas izlases zvaigzne Lionels Mesi trešdien guva divus vārtus, palīdzot Maiami "Inter" vienībai ar 3:2 (2:0) viesos pieveikt Kolumbusas "Crew" komandu un nodrošināt uzvaru Ziemeļamerikas Augstākās futbola līgas (MLS) regulārajā čempionātā.

Divus mēnešus traumas dēļ izlaidušais Mesi pirmā puslaika pēdējā minūtē un kompensācijas laikā izcēlās divas reizes, ļaujot "Inter" pārtraukumā doties ar 2:0.

Otrā puslaika pirmajā minūtē Djego Rosi mājiniekiem vienus vārtus atguva, bet divas minūtes vēlāk Luiss Svaress atjaunoja "Inter" divu vārtu pārsvaru. Atlikušajā laikā "Crew", pateicoties Kučo Ernandesa realizētajam 11 metru soda sitienam, vienus vārtus atguva, tomēr palika mazākumā un spēli glābt nespēja.

Mesi šajā MLS sezonā 17 mačos guvis 15 vārtus un atdevis 17 rezultatīvas piespēles.

Kopvērtējumā ar 68 punktiem 32 mačos "Inter" ir pārliecinoši pirmie MLS Austrumu konferencē un visā līgā. Maiami vienība kļuvusi neaizsniedzama tuvākajiem sekotājiem un nodrošinājuši sev pirmo reizi uzvaru MLS regulārajā čempionātā un "Supporters' Shield" trofeju.

MLS regulārajā čempionātā vienības aizvada pa 34 mačiem, bet "Inter" tuvākajiem sekotājiem Rietumu konferences līderiem Losandželosas "Galaxy" ir 61 punkts.

MLS regulārais čempionāts noslēgsies 19.oktobrī, pēc kā 23.oktobrī sāksies "play off" jeb MLS Kausa izcīņa, kuras uzvarētājs 7.decembrī tiks kronēts par 2024.gada MLS čempionu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi