Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +19 °C
Apmācies
Piektdiena, 13. septembris
Iza, Izabella

Morozs: Rezultāts ir taisnīgs un likumsakarīgs

Latvijas čempionvienības futbolā RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēc ceturtdien izcīnītās uzvaras UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas play off kārtas pirmajā spēlē pār Kipras komandu Nikosijas APOEL uzskata, ka rezultāts likumsakarīgs.

RFS ceturtdien izšķirošās kārtas par iekļūšanu Eiropas līgas pamatturnīrā pirmajā mačā savā laukumā bija pārāki ar 2:1 (2:0).

"Nav daudz ko teikt. Esmu lepns par savu komandu, par to kā mēs šodien izskatījāmies," pēc panākuma norādīja Morozs. "Pirmās minūtes bija grūtas un bija svarīgi adaptēties ritmam, kvalitātei. To izdarījām labi, lai gan pretiniekam pirmajās minūtēs bija viena iespēja [gūt vārtus]."

RFS galvenais treneris neslēpa, ka gaidījis APOEL laukumā dodamies nedaudz citādā sastāvā, kas mača sākumā radījis sarežģījumus. "Mums bija jāpatērē daudz laika, lai saprastu, kas notiek un kādas zonas segt," sacīja Morozs. "Galvenais bija, lai mēs neļautu pretiniekam būt blakus mūsu soda laukumam."

"Protams, ka šis bija lielisks vakars, lieliska uzvara," neslēpa Latvijas čempiones galvenais treneris. " Varēja būt arī cits rezultāts, bet kopumā domāju, ka tas ir taisnīgs un likumsakarīgs."

Tāpat Morozs atzina, ka atbildes spēle pret būs ļoti grūta. "Šāds rezultāts mums garantē, ka stadions būs pārpildīts vai tuvu tam," teica treneris. "Ļoti labi zinu APOEL ultras un tā tiešām būs futbola atmosfēra. Arī laikapstākļi būs citādi, bet kopumā tas mums daudz netraucē."

Atbildes spēle 29.augustā notiks Nikosija un uzvarētāji divu spēļu summā iekļūs Eiropas līgas pamatturnīrā, kamēr zaudētāji Eirokausus turpinās Konferences līgas pamatturnīrā.

Pagājušajā gadā RFS startēja UEFA Eiropas Konferences līgas turnīrā, kur tika līdz otrajai kārtai, kurā ar 1:4 atzina Azerbaidžānas kluba Masaziras "Sabah" pārākumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmais pārsteigums

Prizmas hokejisti sezonas debijas spēlē sarūgtina čempionus.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi