Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Abramčiks pēc zaudējuma Prāgā neierodas uz preses konferenci

Liepājas metalurga futbola kluba galvenais treneris Rīdigers Abramčiks trešdien pēc komandas piedzīvotā zaudējuma Prāgas Sparta (0:2) neieradies uz preses konferenci, kā to strikti nosaka UEFA reglaments, ziņo Čehijas dienas laikraksts Lidove Noviny. 

Viņa vietā uz preses konferenci ieradās kluba direktors Jurijs Andrejevs. "Ziniet, ir ļoti grūti, ja pirmajā spēlē zaudēts ar 0:3," teicis Andrejevs un piebildis, ka acīmredzot spēlētāju vēlēšanās pārspēt Sparta vienību bijusi pārāk zema.

Laikraksts arī atzīmē: lai gan klubs vēl pirms neilga laika cerēja doties uz Prāgu ar īpašu reisu, tomēr beigās komanda ieradusies Čehijas galvaspilsētā ar parastu aviolīnijas reisu šaurā delegācijas lokā, lai ietaupītu līdzekļus. Turklāt klubs ieradies Prāgā tikai trīs stundas pirms treniņa. Uz spēli Prāgā nebija ieradies arī neviens žurnālists no Latvijas (pirmajā spēlē Liepājā bija turpat 10 čehu žurnālistu).

Sazinoties ar Liepājas metalurgs pārstāvjiem Diena gan ieguva mazliet citu notikuma ainu. Paši čehi esot bijuši neorganizēti, savlaicīgi neiedodot plānu, kad un kur notiks pirmsspēles un pēcspēles preses konferences. Uzreiz pēc spēles neviens no Sparta mediju pārstāvjiem nav savlaicīgi izrādījis interesi par Liepājas metalurga galvenā trenera Abramčika ierašanos uz preses konferenci, tāpēc komanda sēdusies autobusā un devusies prom. Uz preses konferenci aizgājis Jurijs Andrejevs, kurš pārvietojies ar citu transportu.

Liepājas metalurgs uz spēli ieradies ar pilnu delegāciju. Prāgas Sparta vērienam tā acīmredzot bijusi maza. Kas attiecas uz sastāvu, Liepājas metalurgs futbolistus vajā traumas, tāpēc arī nav izdevies nokomplektēt pilnu pieteikumu.

Jau vēstīts, ka Liepājas metalurgs otrdien UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē zaudēja Sparta ar 0:2, bet divu spēļu summā ar 0:5 un no turpmākās dalības izstājās.

(papildināts ar 4. un 5.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi