Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Brazīlietis Kaka noraida Manchester City piedāvājumu

Brazīliešu futbolists Kaka pirmdien televīzijā paziņoja, ka noraida Anglijas premjerlīgas kluba Manchester City piedāvājumu pārcelties, paliekot savu līdzšinējo darba devēju AC Milan rindās.

Manchester City piedāvāja brazīlieti nopirkt par rekordlielu samaksu - 110 miljoniem eiro (77,3 miljoniem latu), solot pašam futbolistam maksāt 15 miljonus eiro. Tomēr iespaidīgās summas nav iekārdinājušas ne AC Milan īpašnieku Silvio Berluskoni, ne pašu futbolistu, kam tika dota iespēja pašam izlemt - pārcelties uz Angliju vai palikt Itālijā.

"Pašlaik es neko negribu mainīt," Kaka sacījis AC Milan vienības televīzijas kanālā. Viņš uzsvēra, ka izvēli izdarījis, vadoties pēc iekšējās izjūtas un tā, ko saka viņa sirds, nevis domājot par finansiālo izdevīgumu. Futbolistu iespaidojusi arī AC Milan līdzjutēju attieksme, kuri sestdien Itālijas čempionāta spēlē ar neskaitāmiem plakātiem un saukļiem aicināja Kaku palikt komandā. "Sestdiena bija kaut kas īpašs. Tie bija emocionāli brīži," uzsvēra Kaka.

Par Manchester City īpašniekiem septembrī kļuva Abu Dhabi United Group kompānija, kas pieder arābu šeiham Mansuram bin Zajedam al Nahjanam. Manchester City, kas premjerlīgas turnīra tabulā atrodas 11. vietā, pirmdien savas rindas papildināja ar uzbrucēju Kreigu Belamiju, kurš pārnācis no West Ham. Komanda ir tuvu līgumam arī ar Nīderlandes izlases pussargu Nigelu De Jongu, kurš spēlēja Vācijas klubā Hamburg.

Interesantu pieļāvumu izteicis AC Milan jaunieguvums Deivids Bekhems. Viņš uzskata, ka Kaka Manchester City piedāvājumu noraidījis, jo vēlas spēlēt Madrides Real. "Domāju, ka viņš [Kaka] jau jūnijā kļūs par karaliskā kluba [Madrides Real] spēlētāju. Man šķiet, ka kāds piezvanīja Kaka un viņš tādēļ izlēma nedoties uz Angliju," Spānijas izdevumā As citēts Bekhems, kurš pats savulaik spēlējis gan Anglijā, gan Spānijā.

(papildināta ar pēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi