Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Riberī paziņojis savas prasības klubiem, kas interesējas par viņu

Pieredzējušais futbola pussargs Franks Riberī paziņojis, ka savā nākamajā darba vietā vēlas saņemt astoņus miljonus eiro sezonā, bet līgumi, kas neparedz divu gadu sadarbību, viņam neesot aktuāli.

Futbola aprindās mēļo, ka par futbolistu interesējoties tādi klubi kā Florences Fiorentina no Itālijas, kā arī turku vienība Stambulas Galatasaray un Krievijas komanda Maskavas Lokomotiv.

Itālijas klubs gan neesot gatavi francūzim maksāt šādu summu, piedāvājot viņam divu gadu līgumu par trīs miljoniem eiro sezonā. Tiek ziņots, ka patlaban noris pārrunas starp abām pusēm.

Spēlētāja aģents iepriekš atklāja, ka par Riberī liela interese bijusi arī Maskavas komandai, tomēr viņš šajā klubā, visticamāk, nespēlēs, jo futbolista ģimenei būtu visai sarežģīti pārvākties uz Krieviju.

Iepriekšējos 11 gadus Riberī pārstāvēja Vācijas flagmani Minhenes Bayern, kuras rindās šajā laika posmā aizvadīja 273 spēles, izceļoties ar 86 precīziem sitieniem. Tomēr pēc aizvadītās sezonas Riberī klubu pameta līdz ar nīderlandieti Arjenu Robenu, kurš šajā vasarā beidza profesionāļa gaitas.

Riberī karjeras laikā vairākkārt atzīts par Francijas gada labāko futbolistu, izcilnieka godu viņš izpelnījies arī Vācijas bundeslīgā, kā arī 2012./13.gada sezonā viņu atzina par labāko Eiropas futbolistu. Tāpat francūzis kronēts par deviņkārtēju Vācijas čempionu, reizi izcīnījis UEFA Čempionu līgas trofeju, kā arī UEFA Superkausu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi