Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Verpakovskis apmierināts ar dzīvi Grieķijas klubā Ergotelis

Māris Verpakovskis ir apmierināts ar dzīvi Grieķijas klubā "Ergotelis", piektdien rakstīja Ukrainas avīze "Segodņa", kas ar Latvijas futbola valstsvienības uzbrucēja starpniecību vēlējās gūt ieskatu Grieķijas futbolā.

Tiesības uz Verpakovski pieder Kijevas "Dinamo", kas viņu izīrēja "Ergotelis". Savukārt Ukrainas un Grieķijas izlases izslēgšanas pārī noskaidros, kura komanda iegūs ceļazīmi uz 2010.gada Pasaules kausa (PK) finālturnīru. PK kvalifikācijas grupā grieķi ieguva 2.vietu un par vienu pozīciju apsteidza Latvijas futbolistus.

"Esmu apmierināts ar izīrēšanu uz "Ergotelis"," avīze citēja Verpakovski. "Dzīve te ir laba. Un klubam nopietns uzdevums - tikt Eiropas kausu izcīņā, kur komanda nekad vēl nav spēlējusi. Pagaidām neslikti spēlējam," viņš piebilda.

Grieķijas kluba taktikas shēmā 4-3-3 Verpakovskis ir kreisais uzbrucējs. "Nav tik viegli iesist kā ierastajā tīra uzbrucēja pozīcijā, taču es spēlēju, traumu nav, un tas ir pats galvenais," stāstīja Latvijas futbolists.

Verpakovskis paredz, ka Ukrainas izlasei ir nedaudz lielākas izredzes iekļūt PK finālturnīrā. Ja sestdien Ukrainas futbolisti Atēnās nezaudēs, viņiem būs ļoti labas iespējas tikt uz Dienvidāfriku, jo atbildes spēlē aukstajā Doņeckā grieķiem klāšoties grūti. Verpakovskim šķiet, ka Atēnās būs neizšķirts 1:1, bet Ukrainā laukuma saimnieki uzvarēs ar 2:1. Par Grieķijas izlases lielāko problēmu Verpakovskis uzskata robus aizsardzībā, kas pretiniekiem rada labas iespējas pretuzbrukumiem.

No Latvijas izlases pieredzes Verpakovskis atgādināja, ka grieķiem patīk simulēt un savā laukumā arī radīt spiedienu uz tiesnesi, lai tik iegūtu kādas priekšrocības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi