Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Blues hokejisti samet astoņas ripas Oilers vārtos un pārņem vadību NHL kopvērtējumā

Sentluisas Blues vienība otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 8:3 (2:0, 2:0, 4:3) apspēlēja Edmontonas Oilers un pārņēma vadību turnīra kopvērtējumā.

Blues rindās uzreiz trīs hokejisti izcēlās ar četriem rezultativitātes punktiem - Breidens Šens, Vladimirs Tarasenko un Džeidens Švarcs. Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Tarasenko un Šens, kurš rezultativitātes punktus guvis jau astoņās spēlēs pēc kārtas, pa šo laiku sakrājot septiņus vārtus un 12 rezultatīvas piespēles. Tikmēr Švarcs pievienoja vienus vārtus un trīs piespēles.

Sentluisas vienība izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas, kā arī triumfējusi desmit no iepriekšējām 13 spēlēm.

"Kad redzi, ka tavi komandas biedri smagi cīnās, bloķē metienus, tu nedrīksti būt vienīgais, kurš to nedara. Mēs spēlējam viens par otru, cenšamies atrast savējos labās pozīcijās," pēc otrdienas mača teica Tarasenko.

Tikmēr Oilers komanda zaudējusi piecās no pēdējām sešām spēlēm.

Savukārt piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Filadelfijas Flyers, kas savu skatītāju priekšā ar 2:5 (1:2, 0:2, 1:1) piekāpās Vankūveras Canucks hokejistiem.

Uzvarētāju labā divus vārtus iemeta 20 gadus vecais Broks Besers, kurš savā pirmajā pilnajā NHL sezonā 18 mačos jau izcēlies ar deviņiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Viņš ir pirmais Canucks jaunpienācējs kopš 2003.gada, kurš guvis vārtus trīs spēlēs pēc kārtas.

Vēl vienā otrdienas NHL regulārā čempionāta mačā Dalasas Stars savā laukumā ar 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) apspēlēja Monreālas Canadiens, kam šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Stars vārtsargs Bens Bišops atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem, kamēr Devins Šors atzīmējās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ar 33 punktiem 22 mačos ir Blues, kamēr Austrumu konferencē vadībā ar 32 punktiem 20 spēlēs ir Tampabejas Lightning. Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 14 punktiem 21 cīņā ir vājākā Austrumu konferences komanda starp 16 vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi