Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Capitals uzbrucējs Kuzņecovs atzīts par NHL janvāra vērtīgāko spēlētāju

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līderes Vašingtonas Capitals krievu uzbrucējs Jevgēņijs Kuzņecovs atzīts par NHL janvāra mēneša vērtīgāko spēlētāju, informē turnīra rīkotāji.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Bostonas Bruins uzbrucējam Bredam Maršānam, bet par trešo labāko nosaukts Sanhosē Sharks aizsargs Brents Bērnss.

Kuzņecovs janvārī laukumā bija 15 spēlēs, gūstot septiņus vārtus un veicot 13 rezultatīvas piespēles. Krievu uzbrucējs guva vismaz vienu punktu 11 no 15 mačos, bet septiņās spēlēs viņam bija vismaz divi punkti.

Kuzņecovs trešo reizi karjerā vienā NHL spēlē guva četrus punktus, gūstot vārtus un veicot trīs rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš aizvadītajā mēnesī iekrāja lietderības koeficientu +13, kas bija trešais labākais rezultāts līgā. Tikai vienā no 15 janvāra spēlēm viņa lietderības koeficients bija negatīvs.

Patlaban 24 gadus vecais Kuzņecovs šosezon 50 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis 29 rezultatīvas piespēles, kas viņam dod trešo vietu Capitals rezultatīvāko hokejistu listē. Iepriekšējā sezonā viņš 82 cīņās guva 20 vārtus un veica 57 rezultatīvas piespēles, regulāro čempionātu noslēdzot desmitajā vietā starp līgas ražīgākajiem hokejistiem.

Savukārt Maršāns janvārī 14 dueļos guva 11 vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles. Kanādiešu uzbrucējs iekrāja tikpat punktus, cik Kuzņecovs, taču guva vairāk vārtu, līdz ar to rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņš bija pirmais. Vismaz vienu punktu viņš dabūja deviņās no 14 aizvadītajām spēlēm, trešo reizi karjerā un otro šajā sezonā vienā mačā tiekot pie pieciem punktiem. Šo sasniegumu viņš atkārtoja spēlē pret Filadelfijas Flyers, gūstot divus vārtus un veicot trīs rezultatīvas piespēles.

Janvārī Maršāns piecās spēlēs guva pa diviem vārtiem. Tāpat viņš iemeta trīs ripas mazākumā, kas bija labākais rādītājs līgā. Patlaban 28 gadus vecais Maršāns šosezon 53 spēlēs guvis 21 vārtus un veicis 30 rezultatīvas piespēles, ieņemot sesto vietu līgā.

Tikmēr Bērnss janvārī laukumā bija 14 spēlēs, gūstot sešus vārtus un veicot 12 rezultatīvas piespēles, kas viņam ļāva ieņemt pirmo vietu līgas rezultatīvāko aizsargu sarakstā. Vismaz vienu punktu kanādiešu aizsargs guva desmit no 14 spēlēm, bet sešos mačos viņš savā statistikā ierakstīja vismaz divus punktus. Divās spēlēs viņš guva trīs punktus, gūstot vārtus un atdod divas rezultatīvas piespēles.

Patlaban 31 gadu vecais Bērnss 51 spēlē guvis 21 vārtus un veicis 32 rezultatīvas piespēles, kas viņam dod ceturto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, kā arī ražīgākā aizsarga godu. Ar 196 metieniem pa vārtiem viņš ir NHL aktīvākais hokejists.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi