Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dinamo aizsargs Zīle: Ilgi nāca mans pirmais vārtu guvums

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo pirmdien aizvadīja ne pašu labāko maču sezonā, bet galvenais uzdevums tika izpildīts, uzsver rīdzinieku aizsargs Kristaps Zīle.

Jau ziņoja, ka Dinamo šosezon pēdējā KHL mājas spēlē pirmdien savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pārspēja Maskavas apgabala Vitjaz vienību.

Vārtus rīdzinieku labā guva Edgars Kulda, Miķelis Rēdlihs, Miks Indrašis un Kristaps Zīle.

Pašlaik 19 gadus vecais Zīle aizvadīja savu 74.spēli KHL, gūstot pirmos vārtus.

"Ilgi nāca mans pirmais vārtu guvums. Māris Bičevskis perfekti vinnēja iemetienu, un galvenais ir mest pa vārtiem. Kādreiz ripa jau ielidos vārtos," klubs citē Zīles teikto.

Viņš uzsver, ka mačs tika iesākts labi un mājiniekiem piederēja iniciatīva, taču vēlāk tā tika zaudēta.

"Mačs bija viļņains, noteikti, nav labākais mūsu sezonā, bet galveno uzdevumu izpildījām. Labi, ka mācējām atrast veidu, kā uzvarēt un izcīnīt trīs punktus," uzsvēra aizsargs.

Zīle, aizstāvot pieredzējušo uzbrucēju Miķeli Rēdlihu, otrā perioda beigās iesaistījās asumos.

"Nedaudz rupji nospēlēja pret Miķeli, un es nevarēju neiet aizstāvēt komandas biedru. Miķelis ir mūsu komandas līderis un viņš ir jāaizstāv. Darīju, ko varēju," teica Zīle.

Turpinājumā sekos nedēļu ilgs valstsvienību pārtraukums, tad rīdziniekiem būs trīs maču izbraukuma tūre tālajos austrumos, bet gada noslēgumā Rīgas Dinamo Davosā piedalīsies prestižajā Špenglera kausā.

"Gatavojamies mačam Ķīnā, tad jau būs cīņas Vladivostokā un Habarovskā. Pievērsīsim uzmanību viņu darbībām laukumā. Viss kā ierasti, spēlēs jāatdod sevi par visiem 100%," atzīmēja Zīle.

Nākamo mājas spēli rīdzinieki aizvadīs 4.janvārī, kad uzsāks septiņu mājas spēļu sēriju. Vienā no mačiem 20.janvārī rīdzinieki Latvijas galvaspilsētā zem klajas debess spēkosies ar Minskas Dinamo komandu.

Rīgas Dinamo ar 35 punktiem 41 mačā joprojām ir pēdējā, 13.vietā Rietumu konferencē, no tuvākajiem konkurentiem Bratislavas Slovan atpaliekot piecus punktus. Savukārt visā līgā rīdzinieki apsteidz vien Hantimansijskas Jugra komandu, kurai ir par pieciem punktiem mazāk.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi