Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Oilers hokejisti iemet astoņas ripas NHL debitantes Golden Knights vārtos

Graujošu uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien guva Edmontonas Oilers, kas savā laukumā ar 8:2 (3:0, 1:1, 4:1) sagrāva turnīra debitanti Vegasas Golden Knights.

Uzvarētāju rindās pa diviem vārtiem guva Braiens Ņūdžents-Hopkinss un Konors Makdevids, kuram arī rezultatīva piespēle.

"Šodien mums izdevās viss. Tomēr mēs tagad nedrīkstam pazaudēties, jo mums savā laukumā bijušas spēles, kad pēc laba snieguma seko slikts," pēc otrdienas dueļa sacīja Ņūdžents-Hopkinss. "Mums ir jāturpina šodien iesāktais."

Līdz ar zaudējumu Golden Knights neatkārtoja NHL rekordu, kā visātrāk 11 uzvaras izcīnījusī līgas debitante. Pirmajā turnīra sezonā 1917./18.gada sezonā 11 uzvaras 17 spēlēs izcīnīja Monreālas Canadiens.

"Šodien mums pilnībā nekas nesanāca - neslidojām, ļāvām pretiniekiem skriet uzbrukumos. Oilers ir talantīga komanda, kas prot izmantot kļūdas," teica Golden Knights galvenais treneris Džerārs Galens.

Tikmēr teicamu sniegumu otrdien demonstrēja Kolumbusas Blue Jackets krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis, kurš palīdzēja vienībai izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Monreālas Canadiens.

Trešajā periodā Bobrovskis komandu glāba no droša vārtu zaudējuma, kad metienu teju tukšos vārtos veica Jakobs de la Roza, bet vārtsargs to gandrīz bezcerīgā situācijā atvairīja ar atsitējcimdu, neļaudams panākt 1:1.

Tiesa, 53.minūtē Pols Bairons tomēr panāca izlīdzinājumu, bet uzvaru viesiem no Kolumbusas pagarinājuma otrajā minūtē nodrošināja Zaks Verenskis.

Bobrovskis tika nosaukts par šīs spēles pirmo zvaigzni. Kopumā viņš atvairīja 26 metienus.

Vēl vienā otrdienas mačā trešo "sauso" spēli pēc kārtas aizvadīja Minesotas Wild vārtsargs Devans Dubniks, kurš palīdzēja komandai savā laukumā ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) uzvarēt Filadelfijas Flyers.

Dubniks šajā spēlē tika galā ar visiem 30 pretinieku metieniem. Viņš vārtus neieņemtus atstājis jau 195 minūtes un piecas sekundes pēc kārtas, kas ir Wild rekords.

Savukārt piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Nešvilas Predators, kas savā laukumā ar 6:3 (2:0, 4:3, 0:0) apspēlēja Vašingtonas Capitals, kuras labā divus vārtus iemeta Tīdžejs Ošī.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka vēl vienā otrdienas NHL mačā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres nenoturēja divu vārtu pārsvaru un izbraukumā ar 4:5 (2:1, 2:2, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās pašreizējai Stenlija kausa īpašniecei Pitsburgas Penguins.

Austrumu konferences un visas līgas līdere ar 30 punktiem 18 spēlēs ir Tampabejas Lightning komanda, kurai konferencē ar 24 punktiem seko Ņūdžersijas Devils un Toronto Maple Leafs.

Savukārt pēdējo, 16.vietu ar 14 punktiem 18 dueļos ieņem Sabres.

Tikmēr Rietumu konferencē līderpozīciju ieņem Sentluisas Blues, kas 19 mačos tikusi pie 27 punktiem, bet otrā ar 24 punktiem 17 cīņās ir Losandželosas Kings.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi