Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Panthers galvenais treneris pēc mača slavē Vilmani

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers" galvenais treneris Pols Moriss trešdien pēc komandas uzvaras pār Tambabejas "Lightning" uzslavēja jauno latviešu uzbrucēju Sandi Vilmani, kurš guva uzvaras vārtus papildlaikā.

Jau vēstīts, ka Vilmaņa un Uvja Balinska pārstāvētā pagājušās sezonas čempionvienība viesos ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) pārspēja Zemgus Girgensona jauno komandu Tampabejas "Lightning".

Vilmanis maču noslēdza ar 1+1 un spēles pirmās zvaigznes titulu, kamēr Balinskis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

"Sākam saskatīt viņa spēlē vīra spēku," par 20 gadus veco Vilmani, kurš martā ar "Panthers" vienojās par trīs gadu debitanta līgumu, sacīja Moriss. "Esam par viņu sajūsmā. Viņam ir lielisks metiens un viņš uz ledus dara tās lietas, kuras treneri nevar padarīt labākas. Tam vienkārši ir jābūt, un viņam tas piemīt."

Pirms sezonas sākuma bija plānots, ka Vilmanis jauno sezonu uzsāks "Panthers" fārmkluba Šarlotas "Checkers" rindās Amerikas hokeja līgā (AHL), tomēr viņš sastāvā palicis līdz pat pēdējai pirmssezonas nedēļai.

Vilmanis pirms jaunās sezonas aizvadījis četras spēles, kurās guvis trīs vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles, esot viens no komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Līdz sezonas sākumam Floridas komandai atlikusi vairs tikai viena pārbaudes spēle, kurā "Panthers" viesos 5.oktobrī tiksies Losandželosas "Kings". Jauno sezonu pagājušās sezonas čempionvienība uzsāks 8.oktobrī ar mājas spēli pret Bostonas "Bruins" hokejistiem.

Jaunā NHL sezona sāksies Eiropā, kur 4. un 5.oktobrī "Global Series" ietvaros Ņūdžersijas "Devils" Čehijas galvaspilsētā Prāgā tiksies ar Bufalo "Sabres" komandu. Ziemeļamerikā pamatturnīra spēles sāksies 8.oktobrī.

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausu izcīnīja Floridas "Panthers", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Edmontonas "Oilers".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi