Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sabres komanda bez Girgensona piekāpjas Ņūdžersijas Devils

Kārtējo neveiksmi Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja pašlaik savainotā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda, kas savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) piekāpās Ņūdžersijas Devils hokejistiem.

Uzvarētājiem divus vārtus nepilnu piecu minūšu laikā guva Stīvs Bernjē, kurš arī tika atzīts par cīņas spožāko zvaigzni. Viņš pārtrauca 14 spēļu sēriju, kurās bija palicis bez precīziem metieniem.

Sabres komandai iepriekšējā mačā bija izdevies pārtraukt septiņu zaudējumu sēriju. Savukārt piektdien tika aizvadīta vien sestā spēle šosezon, kurā Sabres komanda veica vairāk metienus pa vārtiem nekā pretinieki.

Jau vēstīts, ka Girgensons iepriekš, bloķējot pretinieka metienu, saņēma triecienu ar ripu pa savas labās kājas potīti, tādējādi gūstot savainojumu, kura dēļ nav spēlējis kopš 24.februāra. Lai arī sākotnēji tika minēts, ka Girgensons nespēlēs vien aptuveni divas nedēļas, vēlāk Sabres galvenais treneris Teds Nolans vairs nebija drošs par šādu scenāriju.

Šosezon latvietis 61 mača laikā guvis 15 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, kas viņam ļoti stabili dod trešo vietu Sabres rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Nākamajā mačā Sabres jau sestdien viesos tiksies ar Nešvilas Predators.

Bufalo komanda ar 47 punktiem 71 spēlē stabili ir vājākā komanda Atlantijas divīzijas kopvērtējumā, kā arī ieņem noslēdzošo 16.vietu arī Austrumu konferencē. Arī visas līgas kopvērtējumā tā pašlaik ir pēdējā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi