Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Sabres pārtrauc zaudējumu sēriju; Blue Jackets piedzīvo devīto neveiksmi pēc kārtas

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres vienība svētdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, kamēr jau devīto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja vārtsarga Elvja Merzļikina komanda Kolumbusas Blue Jackets.

Girgensonas savas vienības panākumā viesos 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) palika bez rezultativitātes punktiem, bet Merzļikins uz savas komandas zaudējumu izbraukumā Filadelfijas "Flyers" ar 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) noraudzījās no rezervistu soliņa.

Girgensons komandas panākumā uz ledus bija 13 minūtes un 23 sekundes, no kurām trīs minūtes un divas sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja sešos no septiņiem iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Sabres" rindās ar 1+2 izcēlās Rasmuss Dalīns, bet pa vārtiem guva Ēriks Džonsons un Džefs Skiners. Mājinieku rindās precīzi metieni padevās Filipam Kuraševam un Teiloram Redišam.

"Sabres" ar 17 punktiem 18 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad viesos tiksies ar Vašingtonas "Capitals".

Tikmēr "Blue Jackets" zaudējumā "Flyers" komandai vārtos stājās Spensers Mārtins, kurš tika galā ar 21 no 25 metieniem.

Kolumbusas kluba rindās ar precīziem metieniem izcēlās Aleksands Teksjē un Būns Dženers, bet mājinieku rindās ar 1+2 izcēlās Raiens Pelings, pa 1+1 iekrāja Džoels Farabijs un Kems Jorks, bet vēl pa vārtiem guva Treviss Koneknijs un Bobijs Brinks.

"Blue Jackets" ar 12 punktiem 19 mačos atrodas pēdējā 16.vietā Austrumu konferencē un zaudējumu sēriju mēģinās pārtraukt trešdien, kad savā laukumā uzņems Čikāgas "Blackhawks" hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi