Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sabres spēles laikā izdara 10 metienus un piedzīvo kārtējo zaudējumu NHL turnīrā

Savu 38.zaudējumu NHL regulārās sezonas 54 spēlēs svētdien savā laukumā piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres vienība, kas ar rezultātu 2:3 (0:1, 2:2, 0:0) atzina spēcīgās Ņujorkas Islanders komandas pārākumu.

Līdz mača vidum viesi Islanders pēc Kolina Makdonalda, Andersa Lī un Mihaila Grabovska precīzajiem raidījumiem bija panākuši jau 3:0 savā labā, bet tad divarpus minūšu laikā Sabres uzbrucēji Markuss Folinjo un Drū Stefords panāca cerīgo 2:3. Atlikušajā laikā gan vārti vairs gūti netika, uzvaru svinot viesiem no Ņujorkas.

Visā spēlē Sabres pa pretinieku vārtiem izdarīja vien 10 raidījumus (pa periodiem 5-3-2), kamēr Islanders atbildēja ar 31. Bufalo hokejisti atkārtojuši komandas antirekordu - 10 metieni pa pretinieku vārtiem tika izdarīti arī 28.oktobra spēlē ar Toronto vienību.

Girgensonam šoreiz 18:28 minūtes uz ledus, trīs spēka paņēmieni, divi bloķēti metieni un negatīvs lietderības rādītājs -2. Atgādināsim, ka dienu iepriekš viņš iekrāja 1+1 uzvarētajā spēlē pret Dalasas Stars. Šosezon latvietim 54 mačos 26 (14+12) punkti un -17 lietderības rādītājs.

Sabres, kas nesen pārtrauca 14 zaudējumu sēriju, ar 35 punktiem 54 mačos aizvien ir vājākā komanda ne tikai Austrumu konferencē, bet arī visā līgā, tomēr Edmontonas Oilers ir tikai divi punkti vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi