Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Sabres tiek pie uzvaras viesos, Girgensonam savainojums

Uzvaru NHL regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres vienība, kas viesos ar 3:1 uzveica Tampabejas Lightning, kuras sistēmā spēlē vārtsargs Kristers Gudļevskis. Latviešu uzbrucējam gan mačs noslēdzās jau pirmajā trešdaļā, kad viņš guva ķermeņa lejasdaļas savainojumu.

Sabres katrā no trešdaļām guva pa vieniem vārtiem, ar precīziem metieniem izceļoties Taileram Maiersam, Markusam Foliņo un Koudijam Hodžsonam. Tikmēr Lightning divarpus minūtes pirms mača beigām mazākumā izcēlās Tailers Džonsons. Šī bija pirmā spēle Lightning kreklā bijušajam Ņujorkas Rangers kapteinim Raienam Kalahenam, pret kuru Tampa iemainīja savu kapteini Martēnu Senluī, tāpat pēc 45 maču izlaišanas laukumā atgriezās snaiperis Stīvens Stemkoss.

Lieliska spēle Sabres zviedru vārtsargam Jūnasam Enrotam, kurš tika galā ar 41 metienu. Girgensons nospēlētajās sešas minūtēs un 53 sekundēs paspēja atzīmēties ar vienu spēka paņēmienu un lietderības rādītāju +1. Bufalo galvenais treneris Teds Nolans pēc spēles neatklāja savainojuma nopietnību, taču viena spēle, visticamāk, latvietim būs jāizlaiž.

Lai gan šis bija jau ceturtais Sabres panākums piecās pēdējās spēlēs, komanda ar 46 punktiem 62 mačos aizvien ir pārlicinoši vājākā NHL. Nākamo spēli komanda aizvadīs piektdien viesos ar Floridas Panthers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi