Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Sharks Stenlija kausa spēlē ar 7:0 sagrauj Oilers hokejistus

Sanhosē Sharks Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē otrdien savā laukumā ar 7:0 (2:0, 4:0, 1:0) sagrāva Edmontonas Oilers, sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 2-2.

Sharks sērijas iepriekšējos divos mačos palika "sausā", bet šajā mačā iemeta pat septiņas ripas, kamēr Edmontonas vienība palika bešā.

Pa divām ripām Oilers vārtos iemeta Logans Kutūrs un Džo Pavelskis, kuram arī viena rezultatīva piespēle. Tikmēr Mārtins Džonss Sharks vārtos atvairīja visas 23 pretinieku mestās ripas.

Sharks pērn spēlēja Stenlija kausa finālā, sērijā ar 2-4 piekāpjoties Pitsburgas Penguins. Savukārt Oilers Stenlija kausa izcīņā atgriezusies pēc 11 gadu pārtraukuma.

Tikmēr pērnās sezonas čempione Penguins Austrumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē viesos ar 4:5 (0:2, 2:1, 2:2) zaudēja Kolumbusas Blue Jackets, neizmantojot iespēju iekļūt nākamajā kārtā. Sērijā ar 3-1 vadībā ir Penguins.

Blue Jackets šajā mačā izvirzījās vadībā ar 3:0. Lai gan Penguins divreiz pietuvojās līdz vienu vārtu deficītam, mājinieki nosargāja savu uzvaru.

"Gribēju redzēt, kā šī komanda šādā sastāvā izcīna play-off spēles uzvaru. Viņi manu mērķi sasniedza," pēc uzvaras teica Blue Jackets galvenais treneris Džons Tortorella.

"Nebijām pietiekami labi, turpretī pretiniekiem cepuri nost. Viņi iznāca uz ledus ar lielu apņēmību. Runājām par to pirms spēles, ka jābūt gataviem," secināja Penguins stūrmanis Maiks Salivans.

Tikmēr vēl vienā Austrumu konferences ceturtdaļfināla mačā Ņujorkas Rangers savā laukumā ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pārspēja Monreālas Canadiens, sērijā panākot 2-2.

"Tā bija labākā mājas spēle šajā sērijā. Pēc zaudējuma 1:3 bija smagas dienas, zinājām, ka vajag spēlēt ar lielāku atdevi. Tomēr domāju, ka trešajā periodā varējām būt vēl labāk, izveidot vēl vairāk vārtu gūšanas momentus. Taču jāuzteic arī pretinieks, kas bija ciets rieksts," skaidroja Rangers otro vārtu guvējs Riks Nešs.

"Sasteidzām ar piespēlēm, nebijām tik labi, kā iepriekšējā mačā. Mēģinājām forsēt notikumus laukumā tā vietā, lai pieturētu ripu, kā rezultātā bija daudz pārmetienu. Tāpat neuzvarējām iemetienus," secināja Canadiens galvenais treneris Klods Žiljēns.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi