Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ābols: Pateikt, ka esmu gandarīts – noteikti es to nevaru

Pēc Latvijas junioru U20 hokeja izlases galvenā trenera Arta Ābola teiktā, viņam neesot izdevies izspiest maksimumu no padotajiem, taču, ja arī tas būtu izdevies, maz ticams, ka Latvijas U20 izlase pasaules čempionātā Zviedrijas pilsētā Gēteborgā paceltos augstāk par ieņemto 8. vietu.

Ceturtdaļfinālā Latvijas juniori bez ierunām ar 2:7 zaudēja galvenajiem pretendentiem uz zeltu ASV U20 izlasei. Lai izvairītos no spēlēšanas ar amerikāņiem, grupu turnīrā bija jāpakāpjas augstāk par 4. vietu, respektīvi, jāatstāj aiz muguras viena no trijām hokeja lielvalstu jaunajām maiņām – Zviedrija, Kanāda vai Somija. Pēc spēlēm ar šīm komandām un zaudējumiem ar 0:6, 0:10 un 0:4 Ābols izteicās, ka, lai izcīnītu uzvaru, bija jāpaveic varoņdarbs. Atliek secināt, ka, ņemot vērā pretiniekus grupā un ceturtdaļfinālā, Latvijas juniori punktu izteiksmē paveica maksimāli iespējamo. 

"Man pirms čempionāta prasīja, ar kādu rezultātu es būtu apmierināts vai gandarīts. Teicu – ceturtdaļfināls. Tagad mēs spēlējām ceturtdaļfinālā, bet pateikt, ka esmu gandarīts, – noteikti es to nevaru." Ābols norādīja uz diviem iemesliem, kas viņam nedod padarīta darba sajūtu. "Pirmkārt, uzskatu, ka nedabūju ārā no viņiem visu. Otrkārt, esmu apbēdināts un vīlies, ka daudz bija jārunā par lietām, par kurām būtu jārunā ļoti maz vai nebūtu jārunā vispār." Latvijas U20 izlases galvenais treneris pēc spēles ar ASV atzina, ka ar amerikāņiem var konkurēt tikai Ločmelis, kurš iemeta abas ripas.

Otrdienas vēlajā ceturtdaļfināla mačā Zviedrija tikai papildlaikā nolieca Šveici ar 3:2. Pusfinālā ceturtdien pulksten 16 pēc Latvijas laika Zviedrija spēlēs ar Čehiju, plkst. 20.30 – ASV ar Somiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi