Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Avtomobilist pēc līdzjutēja uzbrukuma vārtsargam apvaino Salavat Julajev vadību faktu sagrozīšanā

Avtomobilist vadība pēc Ufas Salavat Julajev paziņojuma par incidentu Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas spēlē Jekaterinburgā apvainojusi pretinieku par faktu sagrozīšanu, ziņo Krievijas mediji.Atgādinām, ka Avtomobilist un Salavat Julajev spēles laikā kāds no Jekaterinburgas kluba līdzjutējiem nokļuva uz viesu komandas rezervistu soliņa un piekāva otro vārtsargu Vitāliju Koļesņiku.

Salavat Julajev pēc spēles iesniedza prasību incidentu izmeklēt, bet sērijas ceturto spēli aizvadīt bez skatītāju klātbūtnes. “Nožēlojam notikušo, taču aicinām ņemt vērā to, ka Salavat Julajev kluba mājas lapā publicētā trenera Igora Zaharkina versija par notikušo atšķiras no patiesās notikumu gaitas,” vēstīts Avtomobilist paziņojumā. “Verbālā konflikta laikā Salavat Julajev kluba masieris paņēma hokeja nūju un iesita Avtomobilist līdzjutējam, kurš tikai pēc tam to izrāva viņam no rokām un sita pretī. Masieris izvairījās, un sitiens skāra viesu vārtsargu.” Avtomobilist klubs lūdz ņemt vērā to, ka incidentā iesaistījušies gan uz ledus, gan uz soliņa esošie spēlētāji, kas ir rupjš noteikumu pārkāpums.“Protokolā norādīts, ka Koļesņiks guvis smadzeņu satricinājumu, plēstas brūces uz galvas un ķermeņa. Šo diagnozi uzstādījis Salavat Julajev komandas ārsts, kurš algu saņem tieši šajā komandā, tāpēc tās patiesums izraisa nopietnas šaubas. Šāda slēdziena noteikšanai nepieciešama īpaša aparatūra, kādas Salavat Julajev ģērbtuvē noteikti nebija. Turklāt hokejists piecpadsmit minūtes pēc incidenta kopā ar komandu laukumā iesildījās nākamajai trešdaļai. Esam gatavi iesaistīt izmeklēšanā savus ekspertus, kuri noteiks Koļesņika savainojuma nopietnību,” turpina Avtomobilist.Kluba pārstāvji ir sašutuši par Salavat Julajev komandas trenera Vjačeslava Bikova nekorektajiem izteikumiem. Viņš pēcspēles preses konferencē incidentu nostādījis kā līdzvērtīgu Gruzijas kamaniņu braucēja bojāejai Vankūveras olimpisko spēļu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi