Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bārtulim pirmais rezultativitātes punkts sezonā, Admiral pārtrauc CSKA deviņu uzvaru sēriju

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis piektdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas spēlē, palīdzot Vladivostokas Admiral ar 3:1 (1:1, 2:0, 0:0) pārspēt Maskavas CSKA.

Bārtulim šī bija astotā spēle sezonā, bet iepriekšējās septiņās viņš palika bez rezultativitātes punktiem.

Bārtulis spēles sestajā minūtē asistēja Maksima Kazkova vārtu guvumā, bet divas sekundes pirms pirmā perioda beigām Sergejs Šumakovs panāca izlīdzinājumu. Otrā perioda sākumā divu minūšu laikā ar precīziem metieniem atzīmējās Admiral hokejisti Vadims Krasnoslobodcevs un Vladimirs Tkačovs, bet atlikušajā spēles laikā vārti netika gūti.

Bārtulis laukumā bija teju pusi no spēles - 28 minūtes un 44 sekundes, kas bija lielākais laiks starp visiem laukuma spēlētājiem. Šajā laikā viņš atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem.

Admiral sezonu iesāka ar sešiem zaudējumiem septiņās spēlēs, bet nākamajos trīs mačos izcīnītas divas uzvaras.

Tikmēr CSKA sezonu iesāka ar zaudējumu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētājai Sanktpēterburgas SKA, bet pēc tam sekoja deviņu uzvaru sērija, kuru piektdien pārtrauca Admiral.

Vēl piektdien Bratislavas Slovan otrajā periodā deviņu minūšu laikā guva trīs vārtus un viesos ar 3:2 (0:1, 3:0, 1:0) pārspēja Habarovskas Amur.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ir pašreizējā Gagarina kausa īpašniece SKA, kura šosezon desmit mačos vēl nav zaudējusi un tikusi pie 28 punktiem.

Piecus punktus tai zaudē Maskavas CSKA vienība, kamēr tai ar 17 punktiem seko Helsinku Jokerit, bet par punktu mazāk ir Jaroslavļas Lokomotiv, Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai un Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas Torpedo un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas Dinamo vienībai, kamēr Rīgas Dinamo ar pieciem punktiem ir pēdējā, 13.vietā.

Savukārt Austrumu konferencē vadībā ar 19 punktiem ir Kazahstānas klubs Astanas Baris, kam punktu zaudē Kazaņas Ak Bars Magņitogorskas Metallurg, Pekinas Kuņluņ Red Star ar Artūru Kuldu ierindā, Omskas Avangard un Salavat Julajev.

Admiral ar deviņiem punktiem no pēdējās vietas pakāpusies uz 14.pozīciju, bet uz pēdējo vietu ar septiņiem punktiem noslīdējusi Toljati Lada, kur spēlē Kristaps Sotnieks, bet trenē Artis Ābols.

Šajā sezonā KHL piedalās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā, jo sacensībās vairs nestartē Zagrebas Medveščak no Horvātijas un Novokuzņeckas Metallurg. Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, kas būs pa četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi